E oficial. PNL il sustine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte. Ludovic Orban va fi premierul PNL

E oficial. PNL il sustine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte. Ludovic Orban va fi premierul PNL

UPDATE Consiliul National al PNL a validat, duminica, sustinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedintele si pe Ludovic Orban pentru a fi desemnar premier. UPDATE Ludovic Orban: "Permiteti-mi sa propun introducerea pe ordinea de zi a unui punct care de fapt este o consfintire a unei decizii care a fost luata si la congres, dar care este o necesitate din punct de vedere statutar, dar si politic.

acum 43 luni (11 Mar 2018)

UPDATE Consiliul National al PNL a validat, duminica, sustinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedintele si pe Ludovic Orban pentru a fi desemnar premier. In ceea ce priveste candidatul PNL la functia de premier, au fost exprimate 821 de voturi, din care 686 pentru Ludovic Orban, 113 pentru Viorel Catarama, iar 23 au fost declarate nule.

UPDATE Gheorghe Flutur: "S-a discutat astazi un lucru extrem de important pe care il salut - parteneriatul cu presedintele Romaniei si, de asemenea, candidatura la functia de prim-ministru (a lui Ludovic Orban - n.r.).

UPDATE Ludovic Orban: "Permiteti-mi sa propun introducerea pe ordinea de zi a unui punct care de fapt este o consfintire a unei decizii care a fost luata si la congres, dar care este o necesitate din punct de vedere statutar, dar si politic. Dupa cum vedeti, de o buna perioada de vreme, adversarii partidului nostru au o strategie sistematica de creare a unei false imagini ca ar exista o distanta intre PNL si presedintele Klaus Iohannis. (...) Va propun introducerea unui nou punct pe ordinea de zi, si anume validarea candidaturii la functia de presedinte al Romaniei a domnului Klaus Iohannis, sustinerea presedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat".

***

"Azi se va vota in Consiliul National al PNL sustinerea presedintelui Klaus Iohannis pentru functia de Presedinte al Romaniei in alegerile de anul viitor.

Consiliul National al PNL si Biroul Politic National al PNL se reunesc duminica, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurand si stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro