E oficial. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Si-a depus candidatura: "Am buletin de Bucuresti"

E oficial. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Si-a depus candidatura:

"Am venit acum 25 de ani in Capitala, am venit pentru a invata, pentru a studia la facultate, am ramas pentru a-mi face o cariera in Bucuresti si, de asemenea, pentru a-mi intemeia o familie. Sotul meu are buletin de Voluntari, eu am buletin de Capitala, asa cum am avut de peste 20 de ani", a spus Firea, la iesirea de la Biroul Eelectoral Municipal, unde si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei.

acum 98 luni (20 Apr 2016)

"Este o zi foarte importanta pentru mine si sper sa fie o zi importanta pentru toti tinerii care asteapta un viitor mai bun. "Aglomeratia din Capitala este una inacceptabila, este una din prioritatile programului meu de guvernare locala. Chiar daca in Bucuresti somajul este mic, sunt foarte multi tineri care lucreaza sub pregatirea lor, sub calificarea lor tocmai pentru ca nu s-a preocupat nimeni de acest domeniu. Mi-as dori ca Primaria Generala a Capitalei impreuna cu antreprenorii si oamenii de afaceri sa organizeze foarte multe targuri de joburi", a mai spus Firea.

Senatoarea a spus ca detine buletin de Bucuresti, iar sotul sau are de Voluntari. "Am venit acum 25 de ani in Capitala, am venit pentru a invata, pentru a studia la facultate, am ramas pentru a-mi face o cariera in Bucuresti si, de asemenea, pentru a-mi intemeia o familie. Sotul meu are buletin de Voluntari, eu am buletin de Capitala, asa cum am avut de peste 20 de ani", a spus Firea, la iesirea de la Biroul Eelectoral Municipal, unde si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei.

"Inainte de orice casatorie, mi-am facut primul buletin de Bucuresti cand lucram la Radio Contact si conditia nu a fost aceea ca m-am casatorit pentru buletin de Bucuresti, potrivit unui celebru film.

Termenul de depunere a candidaturilor este de 26 aprilie. Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, se intalnesc miercuri cu presedintele Organizatiei PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, si seful de campanie pentru Capitala, Teodor Atanasiu, pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu si strategia pentru campanie.

Conducerea PNL s-a reunit, marti seara, la sediul organizatiei de Bucuresti, pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse liberale. Pana la urma, decizia finala a fost amanata pentru miercuri seara, atat copresedintele Vasile Blaga, c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro