Dwayne Johnson isi ataca colegii din filmul "Fast and Furious 8": "Niste dive si neprofesionisti"

Dwayne "The Rock" Johnson pare sa fie in disputa cu colegii de pe platourile de filmare ale filmului "Fast and Furious 8", dupa ce, intr-o postare pe Facebook, i-a numit "dive" si neprofesionisti care se feresc de situatii solicitante, fara a da nume. Acesta a spus ca in afara de munca depusa alaturi de Charlize, Jordana si Michelle, precum si cea cu echipa din spatele camerelor de filmat, experienta l-a facut sa-si simta sangele cum fierbe.

acum 46 luni (10 Aug 2016)

Dwayne "The Rock" Johnson pare sa fie in disputa cu colegii de pe platourile de filmare ale filmului "Fast and Furious 8", dupa ce, intr-o postare pe Facebook, i-a numit "dive" si neprofesionisti care se feresc de situatii solicitante, fara a da nume.

Pe de alta parte, site-ul TMZ, citat de "Daily Mail", scrie ca Johnson si-a indreptat atentia catre Vin Diesel, care joaca in noul film al francizei, fiind si producatorul ei, intre cei doi existand o tensiune si un vechi conflict. Afirmatiile lui Dwayne Johnson i-au lasat uimiti pana si pe Scott Eastwood si pe Jason Statham, alti doi actori care joaca in "Fast and Furious 8".

Desi Johnson nu a explicat la cine se refera, o sursa din interiorul echipei de productie a declarat ca actorii s-au aratat deranjat de afirmatiile colegului lor, in conditiile in care filmarile inca nu s-au terminat si mai dureaza o saptamana si jumatate. Aceeasi sursa arata ca actorii de sex masculin ai peliculei se cred toti suspecti si au acum o problema cu Dwayne Johnson.

Se pare ca pe platourile de filmare au existat ciocniri intre ego-urile puternice ale actorilor de sex masculin, dar sursa citata i-a eliminat din calcul pe Tyrese Gibson si pe Ludacris. O alta sursa consultata de TMZ a spus ca actorul urmeaza sa faca precizari pe tema comentariilor.

In postarea sa, actorul i-a adus laude actritelor Charlize Theron, Jordana Brewster si Michelle Rodriguez, exprimandu-si si usurarea ca filmarile pentru "Fast 8" sunt pe final. Acesta a spus ca in afara de munca depusa alaturi de Charlize, Jordana si Michelle, precum si cea cu echipa din spatele camerelor de filmat, experienta l-a facut sa-si simta sangele cum fierbe. Alaturi de un clip video in care prezinta o scena de lupta din film, Johnson a postat: "Este ultima saptamana de filmari pentru Fast and Furious 8.

Pe de alta parte, actorul spune ca tensiunea de la filmari i-a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro