Duster Edition 2016, editie limitata, NU se vinde in Romania. Ce imbunatatiri are noul facelift

*** Renault a anuntat ca va prezenta, in septembrie, la salonul auto de la Frankfurt, o editie limitata de Duster, "Urban Explorer", care va fi disponibila in 15 tari din Europa, printre care Germania, Polonia, Macedonia si Kosovo, insa nu si in Romania."Astfel, Duster Edition 2016 se remarca prin noile jante de aliaj de 16 inchi de culoare neagra, precum si prin noua nuanta de caroserie, «vert Altaï», care inlocuieste in gama nuanta «gris Olive»", se arata intr-un comunicat al Dacia.

acum 102 luni (7 Sep 2015)

UPDATE 16:30 Salonul Auto de la Frankfurt s-a deschis, marti, pentru presa de specialitate. "Disponibila pe motorizarea TCe 90 CP asociata cu sistemul Stop & Start, aceasta cutie de viteze cu 5 trepte asigura un confort sporit in utilizare datorita transmisiei fara pedala de ambreiaj.

***

Renault a anuntat ca va prezenta, in septembrie, la salonul auto de la Frankfurt, o editie limitata de Duster, "Urban Explorer", care va fi disponibila in 15 tari din Europa, printre care Germania, Polonia, Macedonia si Kosovo, insa nu si in Romania."Astfel, Duster Edition 2016 se remarca prin noile jante de aliaj de 16 inchi de culoare neagra, precum si prin noua nuanta de caroserie, «vert Altaï», care inlocuieste in gama nuanta «gris Olive»", se arata intr-un comunicat al Dacia.

Dacia Duster Edition 2016 va introduce si o noua editie limitata, "Urban Explorer", care va fi disponibila pe un anumit numar de piete din Europa, respectiv Germania, Italia, Spania, Portugalia, Elvetia, Austria, Suedia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, Macedonia, Kosovo si Muntenegru. Duster Urban Explorer va beneficia de pack-urile Baroudeur si Look, se arata intr-un comunicat de presa al constructorului.

Duster Edition 2016 va dispune la interior de doua noi tapiterii ("Silicon noir" si "Féderer gris" pe fond negru). Versiunile de echipare de intrare in gama vor avea tapiterii in nuanta "Silicon noir", in timp ce versiunile superioare vor beneficia de tapiteriile "Féderer gris" pe fond negru. Nuanta "gris cosmos" va fi inlocuita de "gris platinium" (in functie de tara si de versiune) in special la nivelul panourilor de usi, a manerelor de sustinere si a ornamentelor de pe fatada centrala a plansei de bord.

Renault introduce pentru Duster Edition 2016 si sistemul multimedia de navigatie MEDIA-NAV Evolution, in functie de versiune si tara. Duster Edition 2016 dispune, optional in functie de tara, si de o camera video pentru marsarier. "Dispon... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro