Dusa: Nu incerc sa-i conving pe Bellu si Bitang sa ramana, dar fiind la armata, le dam ordine

Dusa: Nu incerc sa-i conving pe Bellu si Bitang sa ramana, dar fiind la armata, le dam ordine

"Doamna Bitang si domnul Bellu sunt alaturi de noi si le doresc sa se ocupe inca mult timp de gimnastica feminina romaneasca si cred ca asa va fi. In cadrul acestui centru vor locui, se vor antrena si vor beneficia de masa 30 de sportive, care in prezent au intre sase si sapte ani.

acum 73 luni (16 Sep 2014)

"Doamna Bitang si domnul Bellu sunt alaturi de noi si le doresc sa se ocupe inca mult timp de gimnastica feminina romaneasca si cred ca asa va fi.

Mircea Dusa a afirmat ca banii necesari functionarii centrului vor fi asigurati de catre CSA Steaua. "Am acceptat ca unul dintre cele sase centre regionale de pregatire a fetitelor sa-l organizam la clubul Steaua. Intr-un termen foarte scurt am aprobat efectuarea unor lucrari la sala de sport a clubului, respectiv amenajarea dormitoarelor, a grupurilor sanitare, a salii unde vor servi masa. Cheltuielile de pregatire vor fi suportate de clubul Steaua si cu o contributie a Petrom. Imi creste sufletul cand vad copii atat de fericiti, care au in subconstient dorinta de victorie", a completat Dusa.

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, antrenorii Mariana Bitang si Octavian Bellu, fostii sportivi Sandra Izbasa, Marian Dragulescu, Silvia Stroescu si Alina Dumitru au participat, marti, la inaugurarea Centrului Olimpic de gimnastica din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. In cadrul acestui centru vor locui, se vor antrena si vor beneficia de masa 30 de sportive, care in prezent au intre sase si sapte ani. Cele 30 de sportive au fost selectionate din peste 1.300 de copii, iar in centru vor locui 14 sportive, in regim permanent, si 16 in regim de semicantonament. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro