Dupa doua zile, politistii clujeni l-au prins pe detinutul evadat din arestul IPJ: iesise sa isi cumpere mancare

Dupa doua zile, politistii clujeni l-au prins pe detinutul evadat din arestul IPJ: iesise sa isi cumpere mancare

"La data de 16 august a.c., in jurul orei 22.00, barbatul, in varsta de 45 de ani, din judetul Covasna, a fost depistat in timp ce se deplasa pe strada Cetatii, din localitatea Floresti, judetul Cluj", declara Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

acum 85 luni (17 Aug 2016)

UPDATE 9.37 Barbatul se ascundea intr-un bloc in constructie in Floresti (bloc in care cateva apartamente erau date in folosinta) si pe la ora 22.00 a iesit ca sa mearga la un magazin sa-si ia de mancare.

Detinutul va fi prezentat azi cu mandat de arestare preventiva pentru infractiunea de evadare.

Politistii clujeni si cei de la Serviciul de Operatiuni Speciale Cluj l-au prins pe detinutul care a evadat duminica, 14 august, din centrul de retinere si arestare preventiva al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj. Barbatul a fost gasit si prins pe o strada din comuna Floresti, situata la cativa kilometri de Cluj-Napoca.

"La data de 16 august a.c., in jurul orei 22.00, barbatul, in varsta de 45 de ani, din judetul Covasna, a fost depistat in timp ce se deplasa pe strada Cetatii, din localitatea Floresti, judetul Cluj", declara Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj. Totodata, un procuror efectueaza activitatea de urmarire penala intr-un dosar penal privind politistii aflati in exercitarea atributiilor la momentul incidentului", adauga purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Mai puteti citi:

Un barbat acuzat de furt din locuinte a evadat din arestul IPJ Cluj. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro