Dupa doi ani in Romania, Uber crede ca are o solutie pentru traficul din Bucuresti

Dupa doi ani in Romania, Uber crede ca are o solutie pentru traficul din Bucuresti

In doar sase luni, a redus numarul de kilometri condusi cu peste 500 de milioane si a economisit 261 de milioane de litri de combustibil. Ca dimensiune a serviciului, Romania este pe locul al doilea in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia, la numarul de utilizatori Uber si 7 din 10 tineri vad serviciile acestea ca o alternativa utila la masina personala.

acum 62 luni (21 Mar 2017)

Potrivit Uber, a ajuns la 250.000 de utilizatori in Romania, in doi ani, care au folosit cel putin o data aplicatia.

In prezent, UberPool este disponibil in 29 de orase, unde servicii ca UberX sunt folosite la scara larga, printre care San Francisco, Londra sau Paris. In doar sase luni, a redus numarul de kilometri condusi cu peste 500 de milioane si a economisit 261 de milioane de litri de combustibil.

Ca dimensiune a serviciului, Romania este pe locul al doilea in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia, la numarul de utilizatori Uber si 7 din 10 tineri vad serviciile acestea ca o alternativa utila la masina personala. Daca ritmul de crestere a serviciului se mentine, pana cel mai tarziu in 2020 Bucuresti ar putea fi primul oras din regiune.

Generatia aceasta tanara e si cea pe care se bazeaza Uber, comunicand rezultatele de pana acum sub numele "#GeneratiaSmart". Conform IRES, 54% din tineri sustin ca parintii sau alte rude au trecut la servicii digitale la recomandarea lor, iar 88% considera ca generatia asta e cea care influenteaza felul in care serviciile digitale sunt utilizate in societate. La rubrica "aplicatii recomandate" intra cele de banking, Uber si WhatsApp, fiind intr-o oarecare masura directia lor: transport facil, comunicare la fel, si gestiune a banilor fara contact cu functionari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro