Dupa ce a castigat un nou titlu de campion in Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olaroiu se DESPARTE de Al Ahli. Vine la nationala?

Dupa ce a castigat un nou titlu de campion in Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olaroiu se DESPARTE de Al Ahli. Vine la nationala?

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Al Ahli, formatia antrenata de Cosmin Olaroiu, a bifat un nou titlu de campioana in Emiratele Arabe Unite. Cosmin Olaroiu pare hotarat sa plece de la gruparea alaturi de care a cucerit doua titluri in Emirate, si a bifat o finala a Ligii Campionilor Asiei, in sezonul trecut.

acum 98 luni (30 Apr 2016)

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Al Ahli, formatia antrenata de Cosmin Olaroiu, a bifat un nou titlu de campioana in Emiratele Arabe Unite.

Cosmin Olaroiu pare hotarat sa plece de la gruparea alaturi de care a cucerit doua titluri in Emirate, si a bifat o finala a Ligii Campionilor Asiei, in sezonul trecut. Ieri, dupa remiza cu Bani Yas, scor 2-2, declaratia tehnicinaului roman a lasat loc de interpretari cum ca nu va mai continua la Al Ahli din sezonul urmator. In cei trei ani de zile de aici am reusit lucruri fantastice: doua supercupe, doua campionate, Cupa Golfului si patru finale.

Imi cer scuze inca o data ca nu am putut sa fac mai mult. Sper ca cei care vor veni in locul meu sa faca mai mult decat am facut eu si sper ca Al Ahli sa continue pe acelasi drum. Va multumesc, le multumesc jucatorilor si tuturor oamenilor cu care am colaborat", a spus Cosmin Olaroiu in conferinta de presa de la finalul partidei. "Tricolorii" au incheiat anul cu o remiza de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro