Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, a castigat din mormant un proces cu actuala administratie publica locala

Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, a castigat din mormant un proces cu actuala administratie publica locala

Desi a murit de mai bine de trei ani, fostul primar Dumitru Sechelariu ramane se pare destul de prezent in treburile publice ale Bacaului. "E bine ca cei care vor avea functii sa nu mai genereze acest gen de conflicte" Contactat de Ziarul de Bacau, secretarul municipiului, Ovidiu Popovici, a declarat: "A fost opinia instantei, pe care noi trebuie sa o respectam, sa luam act de ea.

acum 79 luni (19 Apr 2016)

Desi a murit de mai bine de trei ani, fostul primar Dumitru Sechelariu ramane se pare destul de prezent in treburile publice ale Bacaului.

Potrivit zdbc.ro, Primaria Bacau a pierdut si ultima cale de atac in procesul pe care l-a intentat, in urma cu sapte ani, Consiliului Judetean, care eliberase un certificat ce atesta dreptul de proprietate al SC Transport Public SA (firma apartinand lui Dumitru Sechelariul) pe terenul pe care functiona garajul societatii.

In sedinta Consiliului Judetean de luni, presedintele CJ Bacau, Dragos Benea, declarat ca, de fapt, s-au pierdut sapte ani in procese inutile si consumatoare de resurse, totul fiind din cauza unor ambitii ale primarului suspendat Romeo Stavarache.

"Intr-un demers exclusiv personal (n.r.: al primarului suspendat Romeo Stavarache), au avut de pierdut foarte multi, pentru ca nu s-a putut incheia o tranzactie cu un agent economic din Germania. De fapt, a fost o sicanare evidenta a firmei de transport public, iar acest proces a fost folosit in campanie de primarul Romeo Stavarache", a spus Dragos Benea.

Presedintele CJ a precizat ca institutia pe care o conduce nu a pierdut niciun litigiu cu Primaria si a amintit ca s-a intamplat cam la fel si in cazul fostului sediu al Bibliotecii Judetene. "E bine ca cei care vor avea functii sa nu mai genereze acest gen de conflicte"

Contactat de Ziarul de Bacau, secretarul municipiului, Ovidiu Popovici, a declarat: "A fost opinia instantei, pe care noi trebuie sa o respectam, sa luam act de ea. Povestea litigiului

Potrivit zdbc.ro, in 2009, Primaria Bacau a cerut in instata anularea certificatului de atestare a dreptului de proprietate, emis in acelasi an, de Consiliul Judetean, firmei fostului primar Dumitru Sechelariu, Transport Public SA. Era vorba de terenul fostei baze a societatii de transport public, pe care Sechelariu intentiona sa-... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro