Dumitru Dragomir, despre dosarul cu RCS-RDS: Ma simt hartuit

Dumitru Dragomir, despre dosarul cu RCS-RDS: Ma simt hartuit

BODU SRLpentru complicitate la luare de mita si spalare de bani, S.C.RCS - RDS SA pentru dare de mita si spalare de bani, Alexandru Oprea, fost director general si presedinte al consiliului de administratie al S.C.RCS & RDS SA pentru complicitate la dare de mita, Mihai Dinei, la data faptelor coordonatorul activitatii juridice a S.C.RCS - RDS SA pentru complicitate la dare de mita si la spalare de bani, Bulgac Serghei, fost director general al SC RDS - RCS pentru spalare de bani si SC INTEGRASOFT SRL, la data faptei detinuta de SC RCS - RDS SA) pentru complicitate la spalare de bani.

acum 37 luni (28 Aug 2017)

Daca dau de judecatori cinstiti, voi fi achitat, daca dau de judecatori care fac parte din campul tactic, o sa ma nenoroceasca, o sa ma curat. Da eu sunt optimist, pentru ca am viitorul in cocoasa", a declarat Dragomir, la Pro X (Sport.ro), citat de News.ro.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir si fostul director al RCS - RDS SA Ioan Bendei au fost trimisi in judecata sub control judiciar pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani si respectiv dare de mita si complicitate la spalare de bani. Potrivit DNA, Dumitru Dragomir a pretins 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro), de la Ioan Bendei, "in scopul atat de a indeplini, cat si de a nu indeplini acte privitoare la indatoririle sale de serviciu, precum si de a indeplini acte contrare acestora".

Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale anticoruptie, in acelasi dosar, au fost trimisi in judecata, in stare de libertate, Florin-Bogdan Badita, la data faptelor administrator al SC BODU SRL, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani, Bogdan-Dumitru Dragomir, la data faptelor asociat unic al SC BODU SRL, pentru complicitate la luare de mita si complicitate la spalare de bani, S.C. BODU SRLpentru complicitate la luare de mita si spalare de bani, S.C.RCS - RDS SA pentru dare de mita si spalare de bani, Alexandru Oprea, fost director general si presedinte al consiliului de administratie al S.C.RCS & RDS SA pentru complicitate la dare de mita, Mihai Dinei, la data faptelor coordonatorul activitatii juridice a S.C.RCS - RDS SA pentru complicitate la dare de mita si la spalare de bani, Bulgac Serghei, fost director general al SC RDS - RCS pentru spalare de bani si SC INTEGRASOFT SRL, la data faptei detinuta de SC RCS - RDS SA) pentru complicitate la spalare de bani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro