Dumitru Dragomir a vrut sa investeasca intr-o echipa din Liga I, dar s-a razgandit

Dumitru Dragomir a vrut sa investeasca intr-o echipa din Liga I, dar s-a razgandit

"Voiam sa merg impreuna cu un prieten la Rapid, sa investim 30-40 de milioane de euro si sa luam tot ce e mai bun din tara, asa cum a facut Gigi Becali la Steaua.

acum 103 luni (5 Sep 2014)

Dumitru Dragomir, fost presedinte al LPF, a dezvaluit ca a dorit sa devina patronul clubului Rapid, dar s-a razgandit din cauza datoriilor pe care le au giulestenii.

Dumitru Dragomir a povestit ca a fost aproape de a investi, impreuna cu un prieten, in echipa Rapid. El a spus ca avea de gand sa investeasca masiv si sa-i revitalizeze pe "alb-visinii".

"Voiam sa merg impreuna cu un prieten la Rapid, sa investim 30-40 de milioane de euro si sa luam tot ce e mai bun din tara, asa cum a facut Gigi Becali la Steaua. Eu stiam tot ce misca acolo si am decis ca e mai bine sa nu investim. El era un om mai avut, dispunea de acesti bani", a spus Dragomir la Dolce Sport. De asemenea, Mitica a fost ofertat de mai multe cluburi din campionatul intern, pentru a deveni presedinte. "Am avut oferte de la trei cluburi din tara. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro