Dumitru Dobrev (USR), la Adevarul Live: Scopul Uniunii Salvati Romania e ca PSD sa nu ajunga la guvernare

Dumitru Dobrev (USR), la Adevarul Live: Scopul Uniunii Salvati Romania e ca PSD sa nu ajunga la guvernare

Principalele declaratii ale consilierului general Dumitru Dobrev: Despre Consiliul General si Gabriela Firea Impresia mea s-ar putea sa fie subiectiva, dar, va dati seama, Gabriela Firea e om de media. NU votam de capul nostru Despre partidele din Consiliul General Nu am facut asta. Insa, cei care spun asta precizeaza ca asta nu inseamna ca nu ai un set de valori, de principii. Despre candidatura lui Ciolos pe listele USB Nici nu pot sa infirm, nici nu pot sa afirm asa ceva.

acum 53 luni (17 Aug 2016)

Principalele declaratii ale consilierului general Dumitru Dobrev:

Despre Consiliul General si Gabriela Firea

Impresia mea s-ar putea sa fie subiectiva, dar, va dati seama, Gabriela Firea e om de media. Ea se bazeaza foarte mult pe infrastructura PSD, pe oamenii pe care ii are, pe viceprimarii ei, pe consilierii PSD. Banuiesc ca doamnei Firea i se pun in fata variantele pe care ar fi bine sa le aleaga.: a, b c sau d. Doamna Firea nu e om de administratie. Nu e Dragnea, nu e Cozmanca.

Daca este o sedinta ordinara si avem timp, documentatia pe care o primim o repartizam intre consilieri si oamenii care se pricep incep sa-si faca temele. Fiecare se pronunta, iar a doua zi suntem pentru ceea ce spune disciplina de partid. NU votam de capul nostru

Despre partidele din Consiliul General

Nu am facut asta. Alaturi de PSD au votat cel putin doi de la ei (n.r.PMP) si le-a iesit viceprimarul.

Daca ramane in opozitie

Cu PSD e exclus sa facem vreodata alianta cu PSD. O sa se intrnueasca Congresul, o sa discute. Noi putem vota anumite proiecte punctuale alaturi de ei. Aceasta suplimentare de buget pentru catedrala e un fel de pesches electoral.

Despre Catedrala Mantuirii Neamului

Am purtat discutii ca de fiecare data pentru a stabili cum vom vota. Sunt cateva voci si in USB care au alta abordare privind relatia Stat-Biserica, insa la final s-a tinut cont de parerea majoritatii. Exista voci care spun ca asumarea unei ideologii de stanga sau dreapta e perimata. Insa, cei care spun asta precizeaza ca asta nu inseamna ca nu ai un set de valori, de principii. Daca ai oameni care te voteaza, acei oameni se pot interesa ce parere ai de TVA, ce parere ai despre relatia Stat-Biserica. Am fost sedus de economistii de centru dreapta. Pana prin 2008-2009 cand mi-am dat seama ca lipsa de reglementare nu e chiar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro