Dumbrava, dupa ce Basescu l-a acuzat ca minte: Fiecare este liber sa traga ce concluzie doreste

Dumbrava, dupa ce Basescu l-a acuzat ca minte: Fiecare este liber sa traga ce concluzie doreste

"Plenul CSM a decis astazi (joi - n.r.) cu unanimitate de voturi sa sesizeze Inspectia Judiciara in urma declaratiilor facute de presedintele si premierul Romaniei, urmand sa se analizeze daca acestea au adus in vreun fel atingere justitiei.

acum 73 luni (9 Oct 2014)

"Plenul CSM a decis astazi (joi - n.r.) cu unanimitate de voturi sa sesizeze Inspectia Judiciara in urma declaratiilor facute de presedintele si premierul Romaniei, urmand sa se analizeze daca acestea au adus in vreun fel atingere justitiei. Fiecare este liber sa traga ce concluzie doreste", este postarea de pe contul de Facebook al lui Dumbrava, aparuta dupa ce presedintele a declarat ca acesta "minte", potrivit mediafax.ro.

Presedintele Traian Basescu l-a acuzat, joi, pe judecatorul Horatius Dumbrava, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), ca "minte", seful statului precizand ca isi mentine integral declaratia pe care a facut-o atunci cand a dat avizul de incepere a urmarii penale fata de cinci fosti ministri. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro