Dulciurile distrug colagenul din piele. Vitaminele necesare pentru un ten sanatos si elastic

Dulciurile distrug colagenul din piele. Vitaminele necesare pentru un ten sanatos si elastic

O alta vitamina necesara este vitamina B3 care este eficienta in indepartarea petelor maronii si a acneei, precum si vitamina E, un antioxidant puternic care protejeaza celulele de radicalii liberi, precum si pielea de radiatiile ultraviolete.

acum 80 luni (14 Jun 2017)

Pielea este cel mai mare organ al corpului, alcatuit din colagen si elastina. printr-o dieta care sa includa anumiti aminoacizi de buna calitate de origine animala cum sunt cei proveniti din oul fiert si nu prajit care poate asigura necesarul de proteine fara a mai fi necesar consumul de lapte sau carne.

Ultravioletele au si ele un efect puternic asupra colagenului astfel ca expunerea la soare trebuie fpcuta cu moderatie, iar pielea trebuie pregatita in prealabil cu 2 saptamani. Totodata, expunerea la soare trebuie insotita de creme cu factor de protectie solara de minimum 30.

Fumatul duce la ingustarea vaselor de sange din piele, in cest fel oxigenul si nutrientii vitali ajungand intr-o cantitate mai mica decat necesarul si la celulele pielii. Rezultatul este un ten tern si lipsit de fermitate.

Alimentatia este esentiala pentru sanatatea tenului, tonusul si forta muschilor care o sustin. De aceea este important sa introducem in dieta vitaminele A sau retinolul, cel mai aprig dusman in lupta impotriva imbatranirii pielii. O alta vitamina necesara este vitamina B3 care este eficienta in indepartarea petelor maronii si a acneei, precum si vitamina E, un antioxidant puternic care protejeaza celulele de radicalii liberi, precum si pielea de radiatiile ultraviolete. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro