Dukan si Oz l-au supranumit buretele de slabit! Afla ce te poate face sa slabesti 10, 20, 30 kg!

Dukan si Oz l-au supranumit buretele de slabit! Afla ce te poate face sa slabesti 10, 20, 30 kg!

Glucomannanul este o fibra solubila care are o capacitate uimitoare de a absorbi lichidele (pana la 100 de ori greutatea sa) si de a se transforma intr-un gel care umple stomacul si infraneaza pofta de mancare. Rezultatele medii inregistrate indica o pierdere in greutate de pana la 1 kg pe zi si 7 kg pe saptamana, insa procesul de slabire este mult mai accelerat in cazul persoanelor cu un exces de greutate considerabil.

acum 83 luni (8 Dec 2014)

KONJAC FORTE atrage grasimile pentru a le elimina definitiv.

De aceea, dr.

Konjac-ul este o planta originara din Japonia, a carei radacina este folosita indeosebi pentru a produce alimente cu continut scazut de calorii, din cauza continutului sau de glucomannan.

Glucomannanul este o fibra solubila care are o capacitate uimitoare de a absorbi lichidele (pana la 100 de ori greutatea sa) si de a se transforma intr-un gel care umple stomacul si infraneaza pofta de mancare. Avand o natura alunecoasa, gelul tranziteaza prin intestin foarte usor, astfel ca surplusul de alimente nu mai este transformat automat in depozite de grasime, ci este eliminat in mod natural.

"Da, glucomananul (sau konjac) poate ajuta in slabire, din moment ce induce in mod eficient senzatia de satietate. Fibrele solubile incetinesc digestia si prelungesc senzatia de satietate, ceea ce este un aspect esential in orice program de slabire. Inlocuirea unei mese cu acesti taitei, de exemplu, va mari aportul de fibre, atat de necesar, diminuand, in acelasi timp, aportul caloric."

Konjac Forte este capsula cea mai concentrata, singura care furnizeaza cantitatea de konjac necesara slabirii.

Konjac Forte este singura bio-granula capabila sa isi multiplice de 100 ori volumul odata patrunsa in stomac. In doar cateva minute, senzatia de satietate se instaleaza si nu vei mai simti nevoia sa mai mancati nimic.

Cu Konjac Forte, vei slabi inca de la prima administrare. Rezultatele medii inregistrate indica o pierdere in greutate de pana la 1 kg pe zi si 7 kg pe saptamana, insa procesul de slabire este mult mai accelerat in cazul persoanelor cu un exces de greutate considerabil. Iti vei simti corpul usor in permanenta, iar tranzitul se va ameliora (datorita fibrei solubile de glucomannan).

Afla de ce atat dr. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro