Duel handbalistic intre CS U Cluj si HCM Sighisoara

"Formatia noastra ocupa locul 6, cu un total de 34 de puncte si un bilant de 11 victorii, 8 infrangeri si o remiza, in vreme ce sighisorenii se afla pe pozitia a 7-a, totalizand 30 de puncte, 10 victorii si 10 infrangeri.

acum 64 luni (17 May 2016)

Inaintea acestui duel, Universitatea Cluj si HCM Sighisoara sunt vecine de clasament. "Formatia noastra ocupa locul 6, cu un total de 34 de puncte si un bilant de 11 victorii, 8 infrangeri si o remiza, in vreme ce sighisorenii se afla pe pozitia a 7-a, totalizand 30 de puncte, 10 victorii si 10 infrangeri. In meciul tur, disputat in data de 5 decembrie, gazdele de atunci s-au impus cu 32-30.

Spera in victorie

"Este ultimul meci acasa si speram sa fie incununat de o victorie. Vom avea in fata o echipa experimentata, care joaca de mult timp impreuna, o echipa care in ultima etapa a reusit o surpriza invingand Oradea. Din pacate, nu am putut pregati acest meci, majoritatea componentilor fiind plecati in Turcia, si am la dispozitie doar o singura zi pentru a face antrenament. Sper sa castigam meciul si sa incheiem ultima prestatie acasa cu un rezultat bun", a declarat Radu Samoila, antrenorul clujenilor, citat de SportinCluj.ro.

Tichetele de intrare la partida de handbal masculin dintre Universitatea Cluj si HCM Sighisoara pot fi cumparate astazi, de la casa de bilete a Salii Sporturilor "Horia Demian". Pretul unui bilet este de 10 lei pentru adulti, 5 lei pentru pensionari si studenti, in timp ce elevii beneficiaza de acces gratuit. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro