Drumuri inchise si trafic ingreunat din cauza vremii

UPDATE 20.20: Traficul a fost reluat si pe DN 57B, in Caras-Severin, si pe DN 18 Baia Sprie - Mara, in Maramures, dar ramane in continuare inchis DN 7A Petrosani - Obarsia Lotrului, in Hunedoara, din cauza viscolului si a copacilor cazuti pe drum. In judetul Maramures, pe DN18 Baia Sprie - Mara, intre kilometrii 12 si 38, traficul se desfasoara pe o banda, alternativ, si este restrictionat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, din cauza caderilor abundente de zapada, care au fost urmate de o avalansa la kilometrul 21, conform situatiei transmise de Centrul Infotrafic din Politia Romana.

acum 63 luni (10 Jan 2015)

UPDATE 20.20: Traficul a fost reluat si pe DN 57B, in Caras-Severin, si pe DN 18 Baia Sprie - Mara, in Maramures, dar ramane in continuare inchis DN 7A Petrosani - Obarsia Lotrului, in Hunedoara, din cauza viscolului si a copacilor cazuti pe drum.

UPDATE 18.45: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca circulatia rutiera a fost deschisa pe drumul national DN 67C, km 16+000 - km 34+800 (Novaci - Ranca).

Doua drumuri nationale, DN 7A - Hunedoara, si DN 67C - Gorj, au fost inchise iar circulatia rutiera este ingreunata pe mai multe drumuri nationale din opt judete, din cauza ninsorii si a ploii, potrivit Centrului Infotrafic.

In judetul Maramures, pe DN18 Baia Sprie - Mara, intre kilometrii 12 si 38, traficul se desfasoara pe o banda, alternativ, si este restrictionat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, din cauza caderilor abundente de zapada, care au fost urmate de o avalansa la kilometrul 21, conform situatiei transmise de Centrul Infotrafic din Politia Romana.

In judetul Caras-Severin, pe DN57B, intre localitatile Lapusnicel si Parvova, circulatia se desfasoara ingreunat, din cauza paraului Parvova, care a iesit din matca si a acoperit drumul pe o lungime de aproximativ 100 de metri, nivelul apei fiind de 20-25 de centimetri.

Traficul este ingreunat in judetele Maramures, Bihor, Cluj, Arad, Timis, Sibiu si Caras-Severin, unde sunt precipitatii sub forma de ploaie, care variaza ca intensitate, precum si in judetul Arges, pe DN73 Campulung - Brasov, din cauza ninsorii, a precizat sursa citata.

Potrivit avertizarii, incepand din 11 ianuarie, ora 16.00, pana in 12 ianuarie, ora 12.00, in toate zonele de munte va ninge, iar vantul va avea intensificari cu viteze care, pe crestele inalte, mai ales ale Carpatilor Meridionali si de Curbura, vor depasi 80-90 de kilometri pe ora la rafala, viscolind si troienind zapada, mai scrie Mediafax.

I... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro