Drumul de pe care dispar indicatoarele rutiere - 13 morti intr-un an. Politia: "Nu exista nicio reclamatie in acest sens"

Drumul de pe care dispar indicatoarele rutiere - 13 morti intr-un an. Politia:

In plus, localnicii spun ca nu de putine ori indicatoarele de pe marginea drumului care semnalizeaza intersectii sunt furate de hotii de fier vechi, iar acestea sunt greu inlocuite de administratorul drumului. Pompierii de la ISU Prahova care s-au deplasat la locul evenimentului au gasit sub un maldar de var care cazuse din remorca autotrenului, doua victime, o femeie in varsta de 30 de ani si copilul ei in varsta de 10 ani, ambii deceati.

acum 35 luni (4 Dec 2017)

In plus, localnicii spun ca nu de putine ori indicatoarele de pe marginea drumului care semnalizeaza intersectii sunt furate de hotii de fier vechi, iar acestea sunt greu inlocuite de administratorul drumului.

Ultimul accident mortal produs pe DN72, a avut loc la intersectia cu drumul judetean 101A care face legatura cu satul Bratasanca din comuna Filipestii de Targ. In accident au fost implicate un Volkswagen Passat, in care se aflau trei persoane, dintre care un copil in varsta de 10 ani si un autotren incarcat cu 20 de tone de var stins. Pompierii de la ISU Prahova care s-au deplasat la locul evenimentului au gasit sub un maldar de var care cazuse din remorca autotrenului, doua victime, o femeie in varsta de 30 de ani si copilul ei in varsta de 10 ani, ambii deceati. In VW, pe scaunul soferului se afla un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani, tatal copilului. Au fost striviti de un maldar de var stins care s-a rasturnat din remorca autotrenului FOTO ISU Prahova

Potrivit Biroului de Presa al IJP Prahova, accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate, vinovat fiind soferul autoturismului. Acesta circula cu viteza si a patruns pe DN 72 dinspre un drum judetean, fara sa se asigure, astfel ca masina a fost spulberata de TIR-ul incarcat cu 20 de tone de var, care circula regulamentar.

Este ultimul dintr-un lung sir de accidente mortale care s-au petrecut pe acest tronson de drum in ultimul an. La inceputul lunii noiembrie, doi barbati au decedat, unul dintre ei era pieton si a fost lovit mortal de un autoturism. In urma impactului masina a fost deviata intr-un copac de pe marginea drumului, astfel ca si soferul a decedat. Cel mai grav accident produs pe soseaua care leaga Ploiesti de Targoviste s-a petrecut in august 2016. Atunci cinci tineri, cel mai mic de 18 ani si cel mai mare de 23 de ani, au murit pe loc dupa ce au masina in care se aflau a fost spulberata de un TIR.Citeste intreg articolul pe adevarul.ro