Drojdia de bere, remediul miraculos din frigiderul tau. Ajuta in tratarea a zeci de afectiuni

Drojdia de bere, remediul miraculos din frigiderul tau. Ajuta in tratarea a zeci de afectiuni

Regleaza colesterolul si tensiunea Consumul de drojdie de bere scade nivelul colesterolului "rau" si combate hipertensiunea, doi dintre factorii majori implicati in aparitia bolilor de inima.

acum 102 luni (8 Oct 2014)

Stimuleaza imunitatea

Racelile si bolile infectioase se trateaza eficient cu drojdie de bere. Timp de trei saptamani, bolnavii trebuie sa ia zilnic cate 3 lingurite de drojdie proaspata.

Tonica pentru sistemul nervos

Terapia cu drojdie de bere are efect revigorant asupra sistemului nervos, combatand depresiile si tulburarile psihice. Si in alte afectiuni grave, precum Parkinson si Alzheimer, se recomanda o cura de doua saptamani: cate 4 lingurite pe zi. In amestec cu mierea de albine, creste puterea de concentrare. Regleaza colesterolul si tensiunea

Consumul de drojdie de bere scade nivelul colesterolului "rau" si combate hipertensiunea, doi dintre factorii majori implicati in aparitia bolilor de inima. Bolnavii cardiaci trebuie sa consume periodic suplimente alimentare pe baza de drojdie de bere.

Doza zilnica pentru un adult este de 3 lingurite de drojdie de bere, care se administreaza pe stomacul gol, dimineata, la pranz si seara.

Cura cu drojdie de bere este indicata si persoanelor anemice, dar si celor care au probleme de asimilare a mineralelor, in special magneziu si calciu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro