Drogul cel mai ieftin il gasesti la liber. Peste tot! | Romania cititorilor

Drogul cel mai ieftin il gasesti la liber. Peste tot! | Romania cititorilor

Daca la inceputuri se pufaia peste tot doar din pipe si din narghilele, mai tarziu au inceput sa fie confectionate si tigari, adica trabucuri - produse scumpe - iar mult mai tarziu, spre sfarsitul secolului XIX si pana in prezent, s-a dezvoltat o extrem de profitabila industrie a tutunului.

acum 96 luni (16 Apr 2016)

S-ar putea ca titlul de mai sus sa atraga repede atentia unor persoane interesate de chilipir! Dupa descoperirea si inceputul colonizarii Americilor, obiceiul fumatului a prins imediat la invadatorii albi, care l-au adus curand in Europa, unde a transformat repede in dependenti captivi o multime de oameni din toate straturile sociale, de la regi la cersetori. De aici, in scurta vreme, inhalarea fumului de tutun s-a raspandit treptat si in restul lumii. Pe meleagurile Romaniei de azi, fumatul are o istorie de circa patru sute de ani.

Daca la inceputuri se pufaia peste tot doar din pipe si din narghilele, mai tarziu au inceput sa fie confectionate si tigari, adica trabucuri - produse scumpe - iar mult mai tarziu, spre sfarsitul secolului XIX si pana in prezent, s-a dezvoltat o extrem de profitabila industrie a tutunului. Care pune la dispozitia consumatorilor o gama foarte variata de tigarete. Pana in prima jumatate a secolului XX, s-au remarcat prea putin si nu erau luate in consideratie la modul serios efectele nocive ale acestui viciu pentru organismul uman, care nu a fost programat genetic sa inhaleze fum. In anii ce au urmat, medicina moderna a demonstrat stiintific urmarile catastrofale ale fumatului asupra sanatatii oamenilor, intens popularizate prin toate canalele de mass-media si alte mijloace de comunicare. O batrana de 72 de ani a fost CONDAMNATA cu EXECUTARE pentru ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro