Drifturi criminale. Doi tineri au murit striviti de un BMW la o cursa ilegala de masini. Soferul ucigas era baut

UPDATE Soferul de 19 ani care a provocat tragicul accident din Timis a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

acum 64 luni (1 Aug 2015)

UPDATE Soferul de 19 ani care a provocat tragicul accident din Timis a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva. Potrivit pressalert.ro, doi tineri de 20 si 24 de ani, spectatori la o cursa ilegala de masini, au murit dupa ce au fost loviti de o masina scapata de sub control. Acesta rula pe contrasens spre un alt BMW, condus de un tanar de 27 de ani, cand a pierdut controlul automobilului, iar doi tineri care priveau spectacolul de pe margine au fost striviti intre doua masini, iar alte trei vehicule au fost avariate, arata pressalert.ro.

"In cauza a fost deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana cu o imbibatie alcoolica peste limita legala si participarea la intreceri neautorizate pe drumurile publice", a declarat Mirela Draghicioiu, purtatoarea de cuvant a Politiei Timis, pentru sursa amintita. Din primele cercetari, soferul de 19 ani care a provocat tragedia avea o alcolemie de 0,7 la mie in momentul in care s-a produs tragedia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro