Dreptul doamnei Mihaela Radulescu la delir si libera aberatie

> Ca bloggerita, o dor tare nedreptatile din tara-i natala si o preocupa nediscriminatoriu starea batranilor, halul din spitale, lipsa de acces la servicii a persoanelor cu dizabilitati, educatia fiului sau si relatia amoroasa dintre doi "purtatori de penis".

acum 92 luni (6 Apr 2015)

>

Ca bloggerita, o dor tare nedreptatile din tara-i natala si o preocupa nediscriminatoriu starea batranilor, halul din spitale, lipsa de acces la servicii a persoanelor cu dizabilitati, educatia fiului sau si relatia amoroasa dintre doi "purtatori de penis". Se teme major pentru prezentul si viitorul urmasilor lui Adam si Eva, inspirata de austriacul Felix. Marturisesc ca nu stiu inca cine este dumnealui, dar prezum ca e un soi de reper moral si ideologic demn de urmat pentru intreaga Europa si pentru fiecare dintre noi.

Cu mana pe inima, sugereaza doamna, de Florii, ca are prieteni gay si ca e toleranta. Barbatul e barbat si femeia e femeie, Adam si Eva nu sunt Gheorghe si Ion.

Noroc cu apriga si experimentata Radulescu, va pune ordine in familie si va apara traditiile neamului romanesc!

Ii doresc acestei mondene penibil-moraliste nimic altceva decat ceea ce ureaza acelora dintre "anormalii" care nu-i pot accepta lectiile de viata instigatoare la ura:

"Ati putea castiga ceva mai mult respect si intelegere daca n-ati mai exagera, daca ati reduce din culorile tipatoare ale spectacolului public, daca v-ati comporta normal, astfel incat sa nu ne mai atrageti atentia asupra... ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro