Drama unei stewardese romane care a murit in Germania. Tatal incearca sa-i aduca acasa trupul neinsufletit. "Este deosebit de costisitor"

Drama unei stewardese romane care a murit in Germania. Tatal incearca sa-i aduca acasa trupul neinsufletit.

Va recomandam sa cititi si urmatoarele stiri: Drama unei tinere de 18 ani: abuzata de tata si frati, a fugit cu un barbat care o batea de fata cu propriii copii Povestea Agepsinei Macri, marea actrita care a studiat la Sorbona.

acum 47 luni (12 Jan 2017)

Inca din luna decembrie, intr-unul dintre atelierele de pictura ale Teatrului "Mihai Eminescu" din Botosani, pe o polita, o lumanare statea aprinsa in fata unei poze inramate. Abia in urma cu cateva zile au aflat de drama prin care trecea pictorul, familia sa si mai ales una dintre fiice. Andreea Haisan, primul copil al artistului, s-a stins de curand in Germania in urma unei lupte grele cu o boala incurabila.

"Un copil deosebit"

Fiica pictorului Haisan avea doar 28 de ani si era stewardesa la o puternica companie aeriana din Emiratele Arabe. Reusise admirabil in cariera, trecand de teste deosebit de grele. De un an de zile, Andreea s-a luptat cu leucemia insa a trecut in nefiinta cu aproximativ o saptamana. Niciun coleg nu stia ce drama se petrece in familie pentru ca in cateva zile sa aflam ca fata lui cea mare in varsta de 28 de ani a decedat la Koln in urma unei boli incurabile.

Repatrierea trupului, foarte costisitoare

Pe langa drama trecerii in nefiinta a primului copil, pictorul botosanean este nevoit sa plateasca o suma destul de mare pentru aducerea trupului neinsufletit in tara. Am adunat bani de la colegii din Teatru, am prezentat situatia sa putem face ceva. Costa mai mult de 3.000 de euro. In fiecare moment orice poate ajuta se poate adresa caseriei Teatrului "Mihai Eminescu" de la Casa Tineretului pe Bulevardul M Eminescu nr 48, pentru in timp util sa fim in sprijinul acestui coleg", a adaugat Traian Apetrei.

Va recomandam sa cititi si urmatoarele stiri:

Drama unei tinere de 18 ani: abuzata de tata si frati, a fugit cu un barbat care o batea de fata cu propriii copii

Povestea Agepsinei Macri, marea actrita care a studiat la Sorbona. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro