Drama unei prostituate exploatate sexual de iubitul ei, proxenet. "Mi-a propus sa am relatii sexuale si cu alti barbati, ca sa fac rost de bani"

Drama unei prostituate exploatate sexual de iubitul ei, proxenet.

50 si 150 lei, partida de sex total O ghicitoare in cafea din Motru, care o cunostea pe "Ingeras", a dat declaratie in fasa instantei si a spus ca fata se plangea de multe ori ca Bejinaru o pune sa se prostituteze: "Mi-a spus Cornelia ca Bejinaru o punea sa faca sex anal si oral cu alti barbati si acestia ii dadeau intre 50 si 150 lei pentru asta. Acesta a spus ca nu stia de activitatile de proxenet ale lui Aristica Bejinaru si ca a aflat ca acesta suferea de sifilis: "Sunt profesor la Colegiul Tehnic Motru si ii cunosc pe cei doi inculpati din orasul Motru.

acum 71 luni (10 Mar 2015)

Cornelia, cunoscuta sub porecla de , a fost indragostita de Aristica Bejinaru, dar acesta a impins-o sa se prostitueze pentru a-i aduce bani: "Ne-am intalnit cand eram la liceu, dupa ce ma transferasem la Motru. Cred ca dupa doua saptamani, Beni mi-a propus sa am relatii sexuale si cu alti barbati, ca sa fac rost de bani. Mi-a prezentat mai multi prieteni de ai lui, chiar si pe un domn, care avea o situatie buna in Motru. Tanara a spus, in fata instantei de judecata a Tribunalului Gorj, ca a fost santajata in diferite feluri de Bejinaru: "Am mai mers o data, dupa bac-ul din vara, in Austria. I-am trimis de acolo lui Bejinaru 500 de euro si apoi 150 de euro. Intr-o seara nu am mai vrut sa iesim la munca si ne-a amenintat ca ne da pe mana carabinierilor si le spune ca i-am furat banii". I-a adus lui Bejinaru venituri de 10.000 de euro "Ingeras" sustine ca i-a adus lui Bejinaru venituri de 10.000 de euro: "Pana la urma, am ajuns la Motru, tot la Beni la apartament. Am putut sa plec din Italia pentru ca aflasera parintii mei unde sunt si Beni s-a temut. Cred ca in perioada cat m-am prostituat pentru Bejinaru am castigat 10.000 de euro, dar n-am vazut decat un laptop, un telefon si 300 de euro. Cornelia s-a constituit parte civila si ii cere lui Aristica Bejinaru suma de 20.000 de euro. "M-a batut ca am refuzat un client" "Ingeras" a incercat sa-l paraseasca pe Bejinaru, dar acesta o ameninta ca merge si da foc casei parintilor: "Cand ii spuneam ca vreau sa il parasesc, Beni ma ameninta si-mi spunea ca le face rau parintilor mei, ca le pune foc la casa. Pana la urma, l-am mintit ca mama va lua 70.000 de euro din fonduri europene si i-am zis ca ii dau si lui, dar sa imi dea 300 de euro ca mai are mama nevoie sa faca proiectul. Si mi-a dat si am plecat la Timisoara si am scapat de el". 50 si 150 lei, partida de sex total O ghicitoare in cafea din Motru, care o cunostea pe "Ingeras", a dat declaratie in fasa instantei si a spus ca fata se plangea de multe ori ca Bejinaru o ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro