Drama tinerei care si-a vazut sotul-erou inghitit de valuri la Mangalia: "Fugea in urma salvamarilor transfigurata de durere si de spaima"

Drama tinerei care si-a vazut sotul-erou inghitit de valuri la Mangalia:

Oamenii sunt cutremurati de tragedia la care au asistat marti, 8 august, pe plaja Laguna, cand Adrian Ciureanu (31 ani) a intrat in apa ca sa salveze femeia si pe fetita ei de 9 ani luate de valurile puternice si trase spre larg. Din cate relatau azi si ieri pe plaja vecinii de sezlong ai celor implicati in incident, au spus ca femeia era in apa cu un copil (fetita) de 9 ani si copilul zbiera din valuri , dar ea nu voia nicicum sa iasa. Salvamar: "Asa se intampla in aproape toate cazurile" Cine este eroul care a murit salvand de la inec o femeie si pe fiica ei: "Era un om de toata isprava, apreciat de toata lumea" Tanarul disparut la Mangalia, scos de valuri pe tarm.

acum 24 luni (9 Aug 2017)

Oamenii sunt cutremurati de tragedia la care au asistat marti, 8 august, pe plaja Laguna, cand Adrian Ciureanu (31 ani) a intrat in apa ca sa salveze femeia si pe fetita ei de 9 ani luate de valurile puternice si trase spre larg. Cele doua erau deja acoperite de apa, iar tanarul si-a lasat sotia si copilul pe plaja fugind in mare sa le ajute pe cele doua.

"De doua zile este arborat steagul rosu, salvamarii umbla ca nebunii, fluiera, dau din maini... Si ieri, si azi sunt pe aceeasi plaja Laguna in Mangalia, unde s-a intamplat incidentul si am vazut inconstienta , nici nu stiu daca se pot numi asa! Pacat ca nu exista amenzi pentru nerespectarea culorii steagului si trebuie sa moara tineri pentru inconstienta unora. Din cate relatau azi si ieri pe plaja vecinii de sezlong ai celor implicati in incident, au spus ca femeia era in apa cu un copil (fetita) de 9 ani si copilul zbiera din valuri , dar ea nu voia nicicum sa iasa.

De pe plaja, cel decedat si inca un baiat, vazand toata faza si auzind tipetele din apa, au sarit dupa ele (la impuls, ca na, sa ajuti omul in nevoie). Femeia si copilul au fost impinse de cei doi spre tarm...si au reusit sa iasa, dar au venit alte valuri care i-au aruncat pe cei doi mai spre larg.

In acel moment am vazut si eu ca erau doi, departe, inotau, dar nu inaintau deloc, din cauza curentilor puternici care te trag sub val. Cine cunoaste Mangalia stie ca postul salvamar este la inceputul plajei, in zona hotelului Laguna, incidentul intamplandu-se pe la mijlocul plajei, undeva intre hotelul Belvedere si Solymar, deci pana a ajuns salvamarul, a durat ceva, ca nu putea zbura.

Sotia decedatului zbiera de pe margine si nu pot uita scena cand o doamna cu un colac de apa imens facea din maini pe sus spre salvamar sa se grabeasca, dar el saracul pe caiac inainta anevoios. Ajuns aproape langa ei, a aruncat banana care a fost prinsa de un baiat din valu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro