Drama solistului de la Opera din Iasi: s-a sinucis in casa visurilor sale. Mesajele indurerate ale colegilor artistului: "Adio, prieten drag, copil frumos si neinteles"

Drama solistului de la Opera din Iasi: s-a sinucis in casa visurilor sale. Mesajele indurerate ale colegilor artistului:

In varsta de 34 de ani, Octavian Dumitru era unul dintre cei mai respectati basi de la Opera Nationala Romana Iasi, el avand colaborari si cu alte institutii de cultura din tara. La scurt timp dupa tragedie, pe profilul de Facebook al artistului au fost postate zeci de mesaje de condoleante sau de fotografii cu solistul iesean.

acum 97 luni (23 Feb 2015)

In varsta de 34 de ani, Octavian Dumitru era unul dintre cei mai respectati basi de la Opera Nationala Romana Iasi, el avand colaborari si cu alte institutii de cultura din tara. Interpretul era singurul bas de la opera ieseana, el fiind, de asemenea, premiat la doua concursuri nationale din 2008 si 2009.

Octavian Dumitru a fost gasit fara suflare in cursul zilei de duminica, 22 februarie, la cateva zile dupa spectacolul "Barbierul din Sevilla", sustinut la opera ieseana. Dumitru nu a lasat un bilet prin care sa-ti justifice gestul insa apropiati de-ai sai sustin ca, in ultima perioada, acesta era macinat de probleme financiare.

"Politistii au fost sesizati despre faptul ca un barbat in varsta de 34 de ani a fost gasit spanzurat in casa. Corpul a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie", a precizat Madalin Taranu, comisar-sef in cadrul Politiei Iasi. FOTO Ziarul de Iasi

Basul cumparase o vila de la o colega si, in urma unei evaluari, si-a dat seama ca investitia sa a fost una neinspirata, vila avand nevoie de multe imbunatatiri. Din aceasta cauza, Octavian Dumitru a intrat intr-o depresie severa in ultima perioada, lucru observat si de colegi sai de munca. De altfel, surse din Politie sustin ca varianta problemelor financiare cauzate de investitia in casa este una dintre pistele pe care anchetatorii merg pentru a afla motivul sinuciderii.

Surse din cadrul Politiei au precizat, pentru Ziarul de Iasi, ca artistul era suparat dupa ce a achizitionat casa.

De asemenea, vecinii artistului au declarat, pentru Ziarul de Iasi, ca Octavian Dumitru tanarul tocmai vanduse casa in care locuia si trebuia sa se mute in urmatoarele saptamani: "Stiu ca a cumparat casa prin octombrie anul trecut, iar acum o vanduse unui vecin, care sta la cateva case mai incolo.

La scurt timp dupa tragedie, pe profilul de Facebook al artistu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro