Drama nestiuta a sotiei lui Petre Roman. Plange de fiecare data cand isi aminteste

Drama nestiuta a sotiei lui Petre Roman. Plange de fiecare data cand isi aminteste

Petre Roman (68 de ani) si Silvia Chifiriuc (42 de ani) s-au casatorit in data de 6 iunie 2009, dupa o poveste de dragoste care dura de cateva luni.

acum 66 luni (28 Sep 2014)

Fratele ei mijlociu a decedat la varsta de 13 ani, lasand in urma o durere de nedescris. Si acum, la ani buni de la aces intamplate, sotia lui Petre Roman are lacrimi in ochi de cate ori vorbeste despre asta.

"La varsta de 13 ani si jumatate s-a stins din viata fratele meu mijlociu. A fost o durere atat de mare incat nu am putut trece peste ea. Eu am incercat sa ma adun si sa fiu alaturi de mama, care a avut un soc foarte puternic. O luna de zile a fost supusa unui tratament si mergeam la ea la spital si nu o mai recunosteam. Ma doare pentru cand spune ca ii e dor de el. I-am spus ca o sa vina un moment cand ne vom desparti si ca, pentru moment, trebuie sa se bucure de nepotelul ei", a povestit Silvia Chifiriuc la emisiunea "Dincolo de aparente", scrie click.ro.

Petre Roman (68 de ani) si Silvia Chifiriuc (42 de ani) s-au casatorit in data de 6 iunie 2009, dupa o poveste de dragoste care dura de cateva luni. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro