Drama lui Jake. Ajuns la batranete, cainele politist care a prins migranti si agresori a fost "casat". Scos la licitatie, nu-l vrea nimeni!

Drama lui Jake. Ajuns la batranete, cainele politist care a prins migranti si agresori a fost

L-am primit la 1 an de la Centrul Chinologic Dr. Aurel Greblea din Sibiu, unde a fost dresat, si de atunci am fost nedespartiti", spune agentul sef adjunct Radu Vasiescu de la Politia Arad.

acum 44 luni (20 Jun 2016)

Timp de 11 ani a fost vedeta Politiei Municipiului Arad, iar acum este pensionat obligatoriu. Prevederile legale bizare fac, insa, ca politistul care i-a fost "coleg" in toti acesti ani, si care il iubeste sincer, sa nu il poata duce acasa pentru a avea grija de el. L-am primit la 1 an de la Centrul Chinologic Dr. Aurel Greblea din Sibiu, unde a fost dresat, si de atunci am fost nedespartiti", spune agentul sef adjunct Radu Vasiescu de la Politia Arad. Barbatul de 42 de ani i-a pregatit lui Jake tarcul si cusca. Cainele a fost scos la licitatie zilele trecute, insa, in ciuda pretului mic, 200 de lei, nu s-a prezentat nimeni. Agentul sef adjunct Radu Vasiescu (foto dreapta) vrea sa-l ia acasa

Cine sa vrea un caine batran, aproape surd, cu mirosul slabit, a carui unica placere in viata e sa fie mangaiat? Totusi, sper ca pana la urma totusi sa ajunga la mine, daca nu vine niciun cumparator", spune agentul.

+Sotia lui Dan Condrea este SPERIATA DE MOARTE ca PIERDE banii, casele si ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro