Drama la Medias: Petrolul a aratat cum poti sa dai cu piciorul unei victorii in doar doua minute. Reactia lui Rednic

Drama la Medias: Petrolul a aratat cum poti sa dai cu piciorul unei victorii in doar doua minute. Reactia lui Rednic

Daca inainte de acest meci, Mircea Rednic i-a exclus din lot pe Geraldo si pe Teixeira, acuzandu-i ca nu-si mai dau interesul pentru echipa, acum, probabil, "Puriul" ar trebui sa-i expulzeze din tara pe Vasilache si pe Kronaveter, dupa dezastrul provocat de cei doi, la Medias.

acum 59 luni (19 Apr 2015)

Petrolul si-a pus o piedica mare in tentativa ei de a prinde un loc pe podium la finalul campionatului. Daca inainte de acest meci, Mircea Rednic i-a exclus din lot pe Geraldo si pe Teixeira, acuzandu-i ca nu-si mai dau interesul pentru echipa, acum, probabil, "Puriul" ar trebui sa-i expulzeze din tara pe Vasilache si pe Kronaveter, dupa dezastrul provocat de cei doi, la Medias.

Mai intai, in minutul 68, Vasilache a obtinut un penalty pe care a insistat sa-l si execute, desi De Lucas era cel desemnat de antrenor. La 40 de secunde de la intrarea sa pe teren, mijlocasul sloven i-a aplicat un cot in gura lui Elton si a fost eliminat de arbitrul Adrian Comanescu!

Meciul s-a terminat 0-0, iar Petrolul ramane, deocamdata, pe locul 3, cu 47 de puncte, insa poate fi depasita de CS U Craiova (45 de puncte), echipa care are un meci mai putin disputat. Gaz Metan Medias e pe 13 cu 26 de puncte, la doua puncte de locul 12, ultimul care asigura ramanerea in prima liga.

Rednic, furios

La finalul jocului, Mircea Rednic a comentat la Digi Sport meciul halucinant facut de echipa sa. Sunt suparat si pe el, ca era desemnat sa bata si nu trebuia sa se lase impresionat de personalitatea lui Vasilache. Cu altii am fost destul de sever, acum sa plateasca si Vasilache, sa astepte sa joace. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro