Drama in Olt: un tanar a murit dupa ce a cazut cu bicicleta intr-o groapa nesemnalizata. Familia: "Vrem sa se faca dreptate"

VIDEO Rudele tanarului mort dupa ce a cazut cu bicicleta intr-o groapa cer sa se faca dreptate Reprezentantii Primariei din Blas au venit astazi la fata locului si au declarat ca groapa nu este in administrarea lor.

acum 55 luni (23 Nov 2015)

Rudele au declarat ca baiatul a cazut intr-o groapa care nu era semnalizata, iar in zona nu exista nici iluminat public. Marius Vasile a cazut cu bicicleta in gaura adanca de un metru, iar imediat a intrat in coma.

"Baiatul meu se intorcea de la munca, iar in localitatea Bals s-a intalnit cu doi vecini. Ce s-a intamplat cu copilul meu se poate intampla si cu alt copil, iar eu nu vreau sa mai treaca un alt parinte prin trec eu. Ce se intampla in aceasta tara este strigator la cer", a povestit Maria Nitu, mama baiatului care si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-o groapa. Acesta a fost transportat la Spitalul din Bals, insa ulterior a decedat", a spus Claudia Rdau, purtator de cuvant in cadrul IPJ Olt.

VIDEO

Rudele tanarului mort dupa ce a cazut cu bicicleta intr-o groapa cer sa se faca dreptate

Reprezentantii Primariei din Blas au venit astazi la fata locului si au declarat ca groapa nu este in administrarea lor. Este drum european, iar cei de la drumuri raspund de el", a spus Ion Mohorea din cadrul Serviciului de Urbanism.

Dupa o jumatate de ora, la locul tragediei si-au facut aparitia si angajatii de la Drumuri Nationale Slatina. Primaria trebuia sa se ocupe de reparatii pentru ca este zona lor", a spus Adrian Motorga, seful sectiei Drumuri Nationale Slatina.

Tanarul care si-a pierdut vineri seara viata dupa ce a cazut cu bicicleta intr-o groapa a fost inmormantat astazi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro