Drama femeilor uriase. Cum se vede viata de la peste 2 metri inaltime

Drama femeilor uriase. Cum se vede viata de la peste 2 metri inaltime

Desigur, exista si avantaje, de exemplu Lidsay se descurca foarte usor atunci cand vrea sa cumpere un produs aflat pe raftul de sus al unui magazin sau cand trebuie sa schimbe becul de la lustra.

acum 55 luni (17 Jul 2015)

Una dintre femeile care apar in documentar este Lindsay, din Los Angeles, care are peste 2,10 metri inaltime. Ea este actrita si in trecut a fost si luptatoare de wrestling, mostenind inaltimea uimitoare de la tatal ei, scrie Daily Mail. In plus, are de suportat privirea uimita si deseori ingrijorata a celor din jur, care de obicei nu vor sa stea prea aproape de ea.

De asemenea, trebuie sa fie mereu atenta sa nu se loveasca de diferite obiecte si isi gaseste foarte greu haine pe masura. Desigur, exista si avantaje, de exemplu Lidsay se descurca foarte usor atunci cand vrea sa cumpere un produs aflat pe raftul de sus al unui magazin sau cand trebuie sa schimbe becul de la lustra.

Un alt personaj interesant este Collen, care are 2 metri inaltime si a fost jucatoare de volei.

Un caz mai aparte este Nancy, care la doar 16 ai are deja 2,10 metri inaltime si care se pregateste pentru balul de absolvire a liceului.

Haleigh, o alta tanara care apare in documentar, are 2,04 metri inaltime si vrea sa se marite cu iubitul ei, care are numai 1,76 metri inaltime. Tatal ei nu este insa de acord cu relatia, pentru ca se teme ca barbatul va strica mostenirea genetica a familiei, el avand o inaltime normala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro