Drama fara sfarsit in familia politistei incarcerate fiindca si-a injunghiat seful. Ce se va intampla cu cei trei copii ai femeii, dupa ce sotul s-a sinucis

Drama fara sfarsit in familia politistei incarcerate fiindca si-a injunghiat seful. Ce se va intampla cu cei trei copii ai femeii, dupa ce sotul s-a sinucis

Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Olt a luat legatura cu familia fostei politiste Melania Renghea, care in prezent se afla incarcerata in Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, pentru a-i informa pe bunicii materni ai celor trei minori ce au de facut dupa ce ginerele lor, Relu Renghea, si-a pus capat zilelor, joi dupa-amiaza, 9 noiembrie 2017.

acum 80 luni (10 Nov 2017)

Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Olt a luat legatura cu familia fostei politiste Melania Renghea, care in prezent se afla incarcerata in Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, pentru a-i informa pe bunicii materni ai celor trei minori ce au de facut dupa ce ginerele lor, Relu Renghea, si-a pus capat zilelor, joi dupa-amiaza, 9 noiembrie 2017. Practic, minorii au fost ingrijiti, de la incarcerarea Melaniei Renghea, in cursul anului trecut, de catre parintii femeii.

"Am invitat-o pe bunica materna luni, la DGASPC, pentru a institui plasament in regim de urgenta, urmand sa discutam ce au de facut. daca mama nu a primit aceasta pedeapsa complementara, vom transforma plasamentul in regim de urgenta in plasament normal la aceeasi familie, daca indeplineste toate conditiile", a declarat directorul DGASPC Olt, Radita Pirosca.

Relu Renghea, sotul politistei care, prin scandalul iscat la finele anului 2012, a dus la schimbarea conducerii IPJ Olt, locuia in satul Proaspeti, comuna Curtisoara, intr-o casa pe care sotia sa o primise de la parinti, in timp ce parintii politistei ii ingrijeau pe cei trei minori in Slatina.

Apropiatii familiei spun ca parintii Melaniei Renghea nu au fost de acord de la inceput cu relatia fiicei lor cu barbatul, considerand ca acesta are o influenta proasta asupra fetei, dar ca totdeauna au sprijinit-o.

Pana vineri, 10 noiembrie 2017, putin dupa orele pranzului, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova nici detinuta Melania Renghea si nici alti membri ai familiei nu au depus documentele necesare pentru a putea solicita o invoire in vederea participarii acesteia la inmormantarea sotului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro