Drama cutremuratoare a lui Sloane Stephens: Adversara lui Halep a trait un moment cumplit in 2009. "A plans o ora!"

Drama cutremuratoare a lui Sloane Stephens: Adversara lui Halep a trait un moment cumplit in 2009.

Sloane Stephens joaca, astazi, a doua ei finala de Grand Slam, dupa ce in 2017 a castigat US Open in fata americancei Madison Keys (13 WTA). La funeralii, a plans timp de o ora si jumatate, iar apoi a cerut sute de mingi sa le loveasca la perete.

acum 70 luni (9 Jun 2018)

Sloane Stephens joaca, astazi, a doua ei finala de Grand Slam, dupa ce in 2017 a castigat US Open in fata americancei Madison Keys (13 WTA). Pana sa ajunga insa o figura respectata a circuitului feminin, Stephens (25 de ani) a traversat un moment de cumpana despre care a amintit acum prosport.ro. Pe cand avea doar 16 ani, Stephens a fost anuntata telefonic ca tatal ei, John, un colos ce a jucat sase sezoane la echipa de fotbal american New England Patriots, a murit. Devenit sofer de tir dupa retragere, John Stephens a murit dupa un impact nimicitor: camionul sau s-a izbit de trei copaci.

"I-am spus ca e ultima data cand isi poate lua adio de la tatal sau si ultima ocazie cand ar putea cinsti memoria lui. La funeralii, a plans timp de o ora si jumatate, iar apoi a cerut sute de mingi sa le loveasca la perete. Doar asta a facut timp de cateva ore", a povestit mai de mult, mama lui Sloane, Sybil. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro