Drama celor doi elevi din Bihor care s-au aruncat de pe bloc. Ce i-a spus unul dintre tinerii sinucigasi mamei sale inainte sa-si ia viata

Drama celor doi elevi din Bihor care s-au aruncat de pe bloc. Ce i-a spus unul dintre tinerii sinucigasi mamei sale inainte sa-si ia viata

Joi seara, in jurul orei 19.00, cei doi tineri s-au aruncat de pe acoperisul blocului C15, de pe strada Sovata, un bloc cu 10 etaje. Unul dintre ei a cazut pe iarba, in timp ce celalalt s-a lovit de suportul de biciclete si de trotuarul din fata blocului. Fara bilet de Adio Pe acoperisul blocului de unde cei doi tineri s-au aruncat, politistii au gasit doua mucuri de tigara, o punga, cateva cuie si un proces verbal de contraventie.

acum 56 luni (29 May 2015)

Rafael Popus (15 ani) si Iosif Bocioc (17 ani) au ales sa-si incheie socotelile cu viata mult prea devreme. Joi seara, in jurul orei 19.00, cei doi tineri s-au aruncat de pe acoperisul blocului C15, de pe strada Sovata, un bloc cu 10 etaje. Unul dintre ei a cazut pe iarba, in timp ce celalalt s-a lovit de suportul de biciclete si de trotuarul din fata blocului.

"Eram cu fosta prietena a unuia dintre ei cand a sunat-o si i-a spus ca este ultima persoana cu care vorbeste.

La fata locului au ajuns echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta.

Consumatori de alcool

Politistii si criminalistii ajunsi la locul tragediei au inceput investigatiile. Erau plecati de acasa in ultima saptamana, si locuiau intr-o cladire dezafectata. Urmeaza sa se efectueze si analize toxicologice", a precizat procurorul Maria Cotrau, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor. In primul semestru a ramas cu situatia scolara neincheiata, astfel ca din februarie parintii l-au retras", a explicat Ruben Filimon, directorul unitatii de invatamant.

Rapusi de durere, parintii au fost de dimineata la Medicina Legala pentru a ridica trupul neinsufletit al baiatului. Nu stiam ce probleme are, stiam doar ca umbla cu celalalt baiat pe care stiu doar cum il cheama", a afirmat mama lui Iosif.

In ce priveste situatia scolarta a celui de-al doilea elev, Rafael Popus, acesta era elev in clasa a opta la Grupul Scolar "Vasile Voiculescu". Era unul dintre elevii de care dirigintele se plangea mai mereu.

Fara bilet de Adio

Pe acoperisul blocului de unde cei doi tineri s-au aruncat, politistii au gasit doua mucuri de tigara, o punga, cateva cuie si un proces verbal de contraventie. Unul dintre tinerii care i-a vazut pe cei doi cand au sarit a afirmat ca aveau asupra lor o punga cu prenadez, nefiind exclusa varianta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro