Dragoste de mama. Cancerul si copilul nenascut

Dragoste de mama. Cancerul si copilul nenascut

> Vestea ca partenerul a disparut a lovit-o din plin, ca un tren in plina viteza, fara semne prevestitoare. Baia fara spuma si masina de ras, fara after shave-ul binecunoscut, doar cu periuta lui de dinti, folosita, patata cu alb, lasata in urma ca ceva nedemn. Am inteles imediat ca inainte sa vina la mine, prietenii si familia au incercat sa o convinga sa intrerupa sarcina si sa isi trateze cancerul. Deci Sharon, pe langa stresul diangosticului, pe langa stresul sarcinii, pe langa stresul vietii singure, pe langa stresul lipsei tatalui, avea si stresul familiei si al celor dragi care erau convinsi ca ei stiu ce e cel mai bine pentru Sharon. Cand am ajuns in sfarsit cu sarcina la termen, sanul era aproape in totalitate prins de cancer, iar in subsuoara dreapta puteam palpa fara dificultate un ganglion clar prins de cancer.

acum 97 luni (2 Sep 2014)

>

Vestea ca partenerul a disparut a lovit-o din plin, ca un tren in plina viteza, fara semne prevestitoare. Intr-o zi, s-a intors acasa de la serviciu si a gasit casa goala. Dulapurile cu usile date de perete aveau numai hainele ei, partea lui fiind goala si ravasita. Baia fara spuma si masina de ras, fara after shave-ul binecunoscut, doar cu periuta lui de dinti, folosita, patata cu alb, lasata in urma ca ceva nedemn. Sharon s-a asezat pe marginea cazii si si-a tras sufletul. Ca si cum nici nu ar fi existat.

Usor de spus, greu de facut. Dar Sharon s-a intarit si a mai luat o slujba, dupa-amiaza. Acum nu era timpul de stat la tihna. Sharon trebuia sa castige bani si sa economiseasca. Pentru ca Sharon era insarcinata.

Sarcina a venit ca o binecuvantare pentru Sharon, dar nu si pentru partenerul ei. In sinea ei, Sharon stia ca sarcina a fost motivul cel mai important in disparitia lui fara explicatii. Cand si-a dat seama ca este insarcinata a tinut vestea in secret cat de mult s-a putut. Perioadele de liniste dintre cei doi, fiecare cu gandurile lui, au devenit din ce in ce mai lungi si mai dureroase, apoi din ce in ce mai putin dureroase, apoi au devenit ceva obisnuit.

Cand el a disparut, Sharon a simtit ca un pumn in piept. Nu s-a asteptat sa dispara fara o vorba, fara o explicatie, fara un "la revedere". Sharon era sigura ca si numarul de telefon si l-a schimbat. S-a hotarat sa ia viata de coarne singura, ca o femeie puternica. Ca doar nu era ea nici prima, nici ultima femeie insarcinata care sa fie parasita de barbat!

Deci Sharon a luat viata de coarne. Intai a fost cat o boaba de mazare, apoi de fasole. Sanul s-a umflat si pielea a devenit rosiatica tare, cu porii deschisi, ca o coaja de portocala. Si-a dat seama ca nu e ceva normal pentru sarcina, pentru ca numai sanul drept era umflat. Si a inceput vartejul diagnosticului de cancer. Am putut sa stau de vorba cu ea o gramada, sa stau peste program, fara pres... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro