Dragoste de fan Depeche Mode: "Asa mi-am cunoscut sotul". Cum s-au pregatit fanii romani pentru concertul de la Cluj

Dragoste de fan Depeche Mode:

Pe langa surprizele pe care i le-au pregatit colegii de trupa, tortul si micile cadouri din partea organizatorilor concertului, Martin Gore va avea partea de doua momente speciale puse la cale de fanii din Romania ai trupei. FOTO: Arhiva Facebook Dragoste de fan Daniela Sabadac (37 de ani) este unul dintre cei 1.200 de romani din grupul de pe Facebook "Depeche Mode Romania". "Asa l-am cunoscut pe sotul meu" Daniela asculta Depeche Mode din anii 90, de cand avea 10 ani: "Ne imbracam asa cum se imbracau, cum era curentul, cu pantaloni evazati, bocnaci cu tabla la varf, geci de piele, ochelari de soare Ray Ban.

acum 74 luni (23 Jul 2017)

Concertul pe care Depeche Mode il va sustine in seara aceasta pe Cluj Arena este cu atat mai special cu cat are loc exact in ziua in care Martin Gore isi sarbatoreste cea de-a 56-a aniversare. Pe langa surprizele pe care i le-au pregatit colegii de trupa, tortul si micile cadouri din partea organizatorilor concertului, Martin Gore va avea partea de doua momente speciale puse la cale de fanii din Romania ai trupei. 600 de trandafiri rosii "Vor fi doua momente in cadrul show-ului pe care le pregatim. Primul implica 600 de trandafiri rosii pe care fanii ii vor aduce in zona Golden Circle. Cand Martin vine pe scena si se aseaza la locul lui, noi vom ridica cei 600 de trandafiri. De asemenea, in acel moment se vor ridica cele 5-600 de pliante A 3 care formeaza mesajul: ", sustine Daniela Sabadac, unul dintre fanii Depeche Mode care au organizat momentul. De asemenea, fanii ii vor canta La multi ani artistului. Aplicatie pe smarphone pentru Martin Gore Fanii vor distribui 20.000 de flyere in care roaga participantii la concert sa-si instaleze pe telefoane o aplicatie speciala. "Cand Martin va canta doua piese solo, cam pe la piesa 6-7 din concert, ii rugam pe cei care si-au instalat aplicatia sa o ruleze pe telefoane, iar pe ecrane va aparea un fundal rosu cu un mesaj ". Tot stadionul va fi o mare de rosu", explica fanul. De asemenea, vor fi desfasurate doua bannere mari a cate 6 metri patrati cu mesajul "Happy birthday, Martin". Daniela Sabadac a fost anul acesta la trei concerte Depeche Mode si nu se opreste aici. FOTO: Arhiva Facebook Dragoste de fan Daniela Sabadac (37 de ani) este unul dintre cei 1.200 de romani din grupul de pe Facebook "Depeche Mode Romania".

"Atmosfera de la concert se schimba in functie de specificul publicului. Sunt sigura ca cel de azi va fi cel mai spectaculos concert", spune ea. "Asa l-am cunoscut pe sotul meu" Daniela asculta Depeche Mode din anii 90, de cand avea 10 ani: "Ne imbracam asa cum se imbracau, cum era curentul, cu pantaloni... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro