Dragos Patraru, audiat in Comisia de cultura a Camerei Deputatilor cu privire la inregistrarile cu Doina Gradea

Dragos Patraru, audiat in Comisia de cultura a Camerei Deputatilor cu privire la inregistrarile cu Doina Gradea

Noi am aflat ca una din productiile care trebuie sa dispara e "Starea Natiei", am aflat si de "Ora destiri" sica trebuie sa fie un control mai mare asupra stirilor, mai ales in contextul apropierii alegerii. Noi am spus ca avem o problema si cu domnul Petcu de la PNL, care si el e plagiator dovedit.

acum 74 luni (15 May 2018)

UPDATE Dragos Patraru: Inteleg ca nu mai procedam camartea trecuta. O sa va rog sa nu mai intervina politicul si frecusul intre partide. In TVR controlul editorial exercitat de noua conducere e total si insuportabil pentru jurnalisti. Noi am aflat ca una din productiile care trebuie sa dispara e "Starea Natiei", am aflat si de "Ora destiri" sica trebuie sa fie un control mai mare asupra stirilor, mai ales in contextul apropierii alegerii. A fost adus altcineva sa faca aceste schimbari, pentru ca Irina Radu nu voia sa faca acest lucru. Am provocat-o pe doamna Gradea sa vorbeasca despre asta si am produs si inca procesam materiale din interiorul TVR, de la statiile editoriale din tara. Unele materiale sunt facute si de colegi, pentru ca nu putem acoperi o asemenea acoperire. Ne-a inmanat materialele si ne-a spus ca orice s-ar intampla de la 30 iunie pleaca. Reporterul de la Guvern, Ionut Gheorghe, nu a mai fost lasat la Guvern dupa ce a refuzat sa puna o intrebare.

Amenintarea noastra a fost ca daca nu suntem pe post pe 8 ianuarie, noi plecam in alta parte. Dansul ne-a trimis o solicitare in care sa spunem cantitativ cate materiale am facut despre Putere si cate despre Opozitie. I-am trimis domnului Cornea o notificare spunandu-i ca abuzul in serviciu nu e pentru girafe, iar dansul se afla pe acest teren pentru a doua oara. Cand a fost numit noul CA, am spus ca noi avem probleme cu niste oameni numitiacolo. La Lisabona a fost acum si o membra a CA, Smaranda Vornicu.

Noi am aspus ca avem o problema cu domnul Blebea, acum venit in CA din partea Guvernului. Domnul Blebea e cel care, noi am spus la TVR, a facut presiuni directe la adresa noastra. Gabi Oprea l-a trimis sa vorbeasca cu noi despre materialul privind un plagiat al lui Gabriel Ooprea. Mi-a spus ca Oprea nu vrea sa dam materialul. Nu aveam materialul, dar am facut rost de el si l-am dat seara. Noi am spus ca avem o problema si cu domnul Petcu de la PNL, care si el e plagiator dovedit. Noi suntem obl... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro