Dragos Bucur si Dana Nalbaru au anuntat ca s-au mutat provizoriu in Amsterdam: care este motivul

Dragos Bucur si Dana Nalbaru au anuntat ca s-au mutat provizoriu in Amsterdam: care este motivul

Dragos Bucur si Dana Nalbaru, alaturi de cei trei copii FOTO Arhiva personala Dragos si Dana/5inaventura Dragos Bucur a vorbit si despre noul membru al familiei lor si despre motivele pentru care, impreuna cu sotia sa, a luat hotararea sa adopte un copil. Nu stiu exact, ar fi foarte frumos si as da dovada de un altruism iesit din comun sa spun ca vreau doar sa salvez un suflet, dar adevarul este ca motivatiile sunt o incregatura de ganduri, promisiuni, sentimente si impulsuri, care in final au dus la asta - 5 in aventura, pentru ca aventura adevarata incepe odata cu copiii!

acum 33 luni (29 Jan 2018)

Sotii Dana Nalbaru si Dragos Bucur au dezvaluit pe blogul personal, 5inaventura, ca vor locui pentru doua luni in Amsterdam, unde actorul filmeaza pentru un proiect cinematografic. Cei doi, care sunt casatoriti din 2005, ii alaturi si pe cei trei copii - doi biologici, Sofia (11 ani) si Kadri (2 ani), si o fetita in varsta de 5 ani, India Roxana, pe care au adoptat-o in vara anului trecut. Ne aflam de o saptamana in Amsterdam, Dragos filmeaza aici si am decis sa venim cu totii pentru aproape doua luni, atat cat dureaza filmarile", a scris cantareata.

Decizia vine dupa ce Dragos Bucur a renuntat la emisiunea de succes "Visuri la cheie", pe care a prezentat-o vreme de patru sezoane la Pro TV. Este o decizie asumata (de a locui in Amsterdam - n.r.) care vine totusi cu emotii si nesiguranta", a scris la randul lui actorul pe blog.

Dragos Bucur si Dana Nalbaru, alaturi de cei trei copii FOTO Arhiva personala Dragos si Dana/5inaventura

Dragos Bucur a vorbit si despre noul membru al familiei lor si despre motivele pentru care, impreuna cu sotia sa, a luat hotararea sa adopte un copil. Nu stiu exact, ar fi foarte frumos si as da dovada de un altruism iesit din comun sa spun ca vreau doar sa salvez un suflet, dar adevarul este ca motivatiile sunt o incregatura de ganduri, promisiuni, sentimente si impulsuri, care in final au dus la asta - 5 in aventura, pentru ca aventura adevarata incepe odata cu copiii! Pentru doua luni vom avea casa noua, oameni noi, obiceiuri ciudate, rutina intrerupta, lucuri care sunt incomode, dar care in acelasi timp te obliga sa ramai atent si prezent la ce se intampla in jurul tau", a mai scris actorul.

Dragos Bucur a precizat si ca fiica lor cea mare, Sofia, este deja in al doilea an de homeschooling si pare ca s-a adaptat bine: "Are deja prieteni care sunt educati in acelasi mod, au intalniri, urmeaza o programa interesanta si citeste mult."

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro