Dragnea spune ca Zgonea va fi revocat dupa alegerile de duminica

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Timişoara, că, după alegerile locale din 5 iunie, social-democraţii din Parlament vor demara procedurile de inlocuire a actualului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, scrie Agerpres.

acum 52 luni (30 May 2016)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Timişoara, că, după alegerile locale din 5 iunie, social-democraţii din Parlament vor demara procedurile de inlocuire a actualului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, scrie Agerpres. Funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor este una politică şi ea va reveni, aşa cum este normal, PSD, pentru un membru din PSD", a afirmat Dragnea, intr-o conferinţă de presă.

Intrebat de media dacă Victor Ponta ii va lua locul lui Zgonea la şefia Camerei, Liviu Dragnea a afirmat că a văzut că un post de televiziune "deja l-a desemnat pe Victor Ponta drept preşedinte al Camerei deputaţilor".

Liviu Dragnea a participat, luni, la Timişoara, la o intalnire a Consiliului Judeţean al PSD Timiş, pentru a-i susţine pe candidaţii partidului in alegerile locale.

"Ziua de 5 iunie este importantă pentru Timiş şi pentru Timişoara, in care destinele acestui oraş se pot schimba şi am convingerea că sunt şanse foarte mari pentru asta. In judeţ sunt şanse foarte mari ca Sorin Grindeanu să preia funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi impreună cu Florin Birsăşteanu (candidat la funcţia de primar al Timişoarei, n.r.) să facă din acest judeţ şi oraş fanioane ale Romaniei", a spus Dragnea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro