Dragnea: Simt ca unii incearca sa foloseasca institutiile in jocul electoral; poate am luat o boala, un virus

Dragnea: Simt ca unii incearca sa foloseasca institutiile in jocul electoral; poate am luat o boala, un virus

"Se intampla multe lucruri, nu numai cu mine, cu familia mea, dar si cu alti lideri politici nationali sau locali. El a mai aratat ca isi doreste sa nu fie asa si sa fie o perceptie gresita pe care o are.

acum 50 luni (8 Aug 2016)

"Se intampla multe lucruri, nu numai cu mine, cu familia mea, dar si cu alti lideri politici nationali sau locali. Simt, s-ar putea sa gresesc, simt ca undeva, cineva, unii sau mai multi incearca sa foloseasca institutiile statului in acest joc electoral. Nu am niciun fel de informatii, pur si simplu simt asta", a spus Liviu Dragnea. El a mai aratat ca isi doreste sa nu fie asa si sa fie o perceptie gresita pe care o are. "Sunt atat de multe zvonuri, informatii care circula in Bucuresti, pana la urma nu mai sti ce e adevarat si ce nu este adevarat. Poate gresim toti si am luat o boala, un virus si avem o perceptie diferita asupra realitatii. Dar s-ar putea sa fim sanatosi si sa avem dreptate", a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a raspuns afirmativ la intrebarea daca s-a mai intamplat ca un presedinte sa foloseasca institutiile pentru alegeri. Din pacate, s-a mai intamplat si avem un precedent", a afirmat Dragnea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro