Dragnea: PSD o sustine 100% pe Gabriela Firea pentru Primaria Capitalei

Dragnea: PSD o sustine 100% pe Gabriela Firea pentru Primaria Capitalei

El a subliniat ca PSD respinge astfel de abordari si considera ca si ceilalti candidati inscrisi in competitia pentru Capitala "ar trebui sa urmeze exemplul Gabrielei Firea si sa vorbeasca mai mult despre solutiile simple si concrete care pot raspunde la problemele din viata de zi cu zi a bucurestenilor".

acum 80 luni (12 Apr 2016)

PSD isi reafirma sprijinul total pentru candidatura Gabrielei Firea pentru Primaria Capitalei si respinge categoric toate incercarile de dezinformare din ultimele zile cu privire la acest subiect, a precizat, marti, liderul social-democratilor, Liviu Dragnea. Totodata, PSD respinge incercarile de politizare a campaniei pentru municipiul Bucuresti, prin care se doreste deturnarea atentiei de la problemele de fond ale bucurestenilor de care ar trebui sa se ocupe viitorul primar al Capitalei. PSD considera ca bucurestenii s-au saturat de astfel de speculatii politice, care nu raspund in niciun fel la temele prioritare din municipiul Bucuresti", a precizat Dragnea, intr-un comunicat remis Agerpres.

El a subliniat ca PSD respinge astfel de abordari si considera ca si ceilalti candidati inscrisi in competitia pentru Capitala "ar trebui sa urmeze exemplul Gabrielei Firea si sa vorbeasca mai mult despre solutiile simple si concrete care pot raspunde la problemele din viata de zi cu zi a bucurestenilor". Citeste si:

+Mariana Oprea, una dintre supravietuitoarele tragediei de la "Colectiv", are ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro