Dragnea, prins cu minciuna. Senatorii PSD din Comisia de Aparare au fost la SPP la ora 18.00, nu la 13.00, cand n-a fost cvorum pentru rachetele Patriot

Dragnea, prins cu minciuna. Senatorii PSD din Comisia de Aparare au fost la SPP la ora 18.00, nu la 13.00, cand n-a fost cvorum pentru rachetele Patriot

"Domnul Badalau (n.r.-Niculae Badalau, membru in Comisia de Aparare din Senat) ne-a spus ca au fost invitati la poligonul de tir al SPP. Rex Tillerson, seful diplomatiei americane, a avut o vizita de o noapte in Romania la doar o zi dupa ce senatorii PSD, ALDE si UDMR au lipsit de la sedinta in care trebuia aprobat proiectul de lege privind achizitionarea a sapte sisteme de rachete Patriot din SUA.

acum 63 luni (21 Nov 2017)

"Domnul Badalau (n.r.-Niculae Badalau, membru in Comisia de Aparare din Senat) ne-a spus ca au fost invitati la poligonul de tir al SPP. Cu speranta ca domnul Badalau n-a glumit", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, referitor la sedinta Comisiei de aparare, de martea trecuta, cand senatorii PSD, ALDE si UDMR au lipsit fix cand era programata discutia despre achizitia rachetelor Patriot.

Surse politice au declarat insa ca parlamentarii din Comisia de Aparare au fost invitati de SPP la ora 18.00, nicidecum la ora 13.00, cand era programata sedinta pentru rachetele Patriot. Martea trecuta, cei din Comisia de Aparare au fost la poligonul SPP, dar seara, la ora 18.00.

Informatiile obtinutre de "Adevarul" sunt confirmate si de un membru al Comisiei de Aparare din Senat, liberalul Iancu Caracota. Ori, sedinta Comisiei de aparare a fost de la ora 13.00. Noi cinci - subsemnatul, Iulian Dumitrescu, Vergil Chitac, Nicu Falcoi si Badulescu de la PMP - am stat pana la 13.25-13.30, fara sa vina nimeni de la PSD", a declarat senatorul Iancu Caracota, membru al Comisiei de aparare.

Minciuna PSD a trecut Oceanul

Ministrul de externe Teodor Melescanu a declarat luni ca secretarul de stat american Rex Tillerson l-a intrebat miercuri ce s-a intamplat in comisia parlamentara care trebuia sa discute la inceputul saptamanii trecute achizitia sistemului Patriot. "A intrebat cum a fost cu cvorumul si i-am spus ca sunt probleme de cvorum din cand in cand si ca nu se refera la subiectul in sine", a declarat luni, la Parlament, Teodor Melescanu.

Rex Tillerson, seful diplomatiei americane, a avut o vizita de o noapte in Romania la doar o zi dupa ce senatorii PSD, ALDE si UDMR au lipsit de la sedinta in care trebuia aprobat proiectul de lege privind achizitionarea a sapte sisteme de rachete Patriot din SUA. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro