Dragnea, mesaj catre partid: Suntem atacati din toate partile. Si din exterior si din interior

Dragnea, mesaj catre partid: Suntem atacati din toate partile. Si din exterior si din interior

Dragnea a afirmat ca Guvernul Ciolos nu are legitimitate sa schimbe Codul Fiscal, el facand referire la un proiect de modificare a Codului fiscal care prevede cresterea contributiilor de asigurari sociale (CAS) ale angajatului de la 10,5% la 21,7%, iar pentru sanatate (CASS) de la 5,5% la 8,9%.

acum 93 luni (7 Sep 2016)

"Va rog frumos sa va pastrati echilibrul sa intelegeti si dumneavoastra, si eu, si toata lumea si vedeti ca se trage in noi din toate partile. Ramanem uniti si va asigur ca vom trece peste asta si vom trece cu bine, chiar foarte bine", a spus Dragnea, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

In urma cu o zi, fostul premier si presedinte al PSD Victor Ponta a fost pus sub control judiciar intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi primit 220.000 de euro de la un om de afaceri pentru a fi pus pe un loc eligibil la alegerile parlamentare din 2012. De asemenea, Liviu Dragnea s-a prezentat marti la Curtea Suprema unde a avut loc primul termen al procesului in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Atac la Guvern

Liderul PSD s-a lansat si intr-un atac dur la adresa Guvernului. Dragnea a afirmat ca Guvernul Ciolos nu are legitimitate sa schimbe Codul Fiscal, el facand referire la un proiect de modificare a Codului fiscal care prevede cresterea contributiilor de asigurari sociale (CAS) ale angajatului de la 10,5% la 21,7%, iar pentru sanatate (CASS) de la 5,5% la 8,9%.

"Guvernul nu intelege ca a fost investit, in principal, pentru a administra treburile tarii, nu pentru a proceda la schimbari din temelii si schimbari care nici nu sunt bine fundamentate, nici nu sunt dezbatute. Ma refer la ultima initiativa pe care am vazut-o despre intentia de a modifica Codul fiscal. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro