Dragnea: Ma asteptam ca Ciolos sa nu posteze niste ironii pe Facebook; nu mai am incredere in el, este un om duplicitar

Dragnea: Ma asteptam ca Ciolos sa nu posteze niste ironii pe Facebook; nu mai am incredere in el, este un om duplicitar

Dragnea a raspuns astfel postarii lui Dacian Ciolos in care acesta parafraza sloganul de campanie al PSD - "Indrazneste sa ai incredere", cerandu-i liderului PSD sa indrazneasca sa creada ca alegerile vor fi corecte. Dar nu e vorba de persoane, aici e vorba de niste solicitari firesti, corecte, din partea mea, pentru toate partidele, pentru ca absolut toata lumea sa asiste la un proces electoral, un proces de vot si de repartizare a mandatelor si de numarare a voturilor foarte transparent.

acum 48 luni (22 Nov 2016)

Dragnea a raspuns astfel postarii lui Dacian Ciolos in care acesta parafraza sloganul de campanie al PSD - "Indrazneste sa ai incredere", cerandu-i liderului PSD sa indrazneasca sa creada ca alegerile vor fi corecte.

"Eu ma asteptam de la premierul in functie al Romaniei nu sa posteze niste ironii pe Facebook intr-un subiect atat de important. Nici macar nu a raspuns la ceea ce am cerut eu, n-are nicio treaba Guvernul cu softul de la Autoritatea Electorala Permanenta, respectiv cu ceea ce am solicitat noi la Biroul Electoral Central", a declarat Liviu Dragnea, luni seara, la B1 TV. Dar nu e vorba de persoane, aici e vorba de niste solicitari firesti, corecte, din partea mea, pentru toate partidele, pentru ca absolut toata lumea sa asiste la un proces electoral, un proces de vot si de repartizare a mandatelor si de numarare a voturilor foarte transparent.

Presedintele PSD s-a aratat ingrijorat de modul in care AEP mai poate gestiona eficient alegerile, in conditiile in care sefa acestei institutii, Ana-Maria Patru, a fost pusa sub acuzare de catre DNA si a demisionat. "Am inteles ca domnul vicepresedinte Marian Muhulet, cu totul intamplator PNL, va ramane presedinte acolo interimar, pentru ca a apucat sa fie desemnat de doamna Patru, inainte (n.r. Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Romania TV, ca are "suspiciuni" cu privire la schimbarile de la MAI din ultime perioada, precum si ancheta DNA de la AEP. Ministerul de Interne a suferit transformari majore, cum-necum, de la inceputul anului Dacian Ciolos a avut tinta ca de acolo sa plece Petre Toba. Din acest motiv, Dragnea afirma ca a solicitat ca BEC sa puna la dispozitia partidului sau aplicatiile informatice folosite pentru distribuirea mandatelor, afirmand ca nu este in regula ca formatiunile politice sa nu aiba acces la ele in aceste conditii. Premierul Dacian Ciolos i-a transmis, luni, liderul PSD Liviu Dragnea, un mesaj in care sustine ca a constat faptul ca are tendinta sa sadeasca teama si indoi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro