Dragnea le-a trimis SMS si deputatilor opozitiei pentru a fi prezenti duminica la citirea motiunii de cenzura

"Dragi colegi, va rog mult sa ne mobilizam si DUMINICA (18 iunie), ora 15.00 sa facem cu totii un efort si sa ne intalnim in sedinta de grup de la CDEP, pentru semnarea motiunii de cenzura!

acum 85 luni (17 Jun 2017)

Deputatul USR Iulian Bulai a dezvaluit pe Facebook ca a primit mesajul de la Liviu Dragnea. Cred ca e vorba de ziua de marti: ICCJ va emite o decizie privitoare la dosarul presedintelui Dragnea implicat la abuzurile de la DGSPAC Teleorman.

Parlamentarii PSD au primit vineri noaptea un SMS, obtinut de News.ro, in care li s-a transmis ca prezenta lor este "obligatorie" la plenul reunit de duminica. "Dragi colegi, va rog mult sa ne mobilizam si DUMINICA (18 iunie), ora 15.00 sa facem cu totii un efort si sa ne intalnim in sedinta de grup de la CDEP, pentru semnarea motiunii de cenzura! Va urma BPR la ora 16.00 iar la ora 16.30 vom avea plen reunit, in cadrul caruia se va citi textul motiunii. La final vom avea o intalnire comuna - parlamentari si presedinti de organizatii judetene, intr-o locatie ce urmeaza a fi comunicata ulterior.

PSD vrea ca motiunea de cenzura sa fie citita in plenul reunit al Parlamentului duminica, urmand sa fie convocat un plen reunit al celor doua Camere, a anuntat vineri noaptea senatorul PSD Mihai Fifor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro