Dragnea, laudat in presa straina. Autorul articolului a fost si el condamnat

Dragnea, laudat in presa straina. Autorul articolului a fost si el condamnat

De asemenea, Dragnea i-a explicat jurnalistului, in cursul unei intalniri la Stockholm, ca vrea sa elimine impozitul pe dividende si TVA-ul la vanzarile de locuinte, sa creasca salariul minim pe economie, sa ofere deduceri de taxe pentru familiile cu copii si sa convinga medicii sa ramana in tara.

acum 82 luni (7 Dec 2016)

"Dupa alegerea, in Bulgaria si Republica Moldova, a unor candidati pro-Putin, capitalele europene respira usurate ca Romania s-ar putea rupe de curentul din sud-estul Europei si instala un premier pro-UE, pro-NATO, dupa alegerile nationale din 11 decembrie. Intr-o perioada in care (formatiunile de - n.r) centru-stanga din toata UE sunt intr-o pozitie dificila, sosirea lui Liviu Dragnea va inveseli social-democratia europeana", scrie Denis MacShane, fost ministrul britanic pentru Europa, jurnalist specializat in politica europeana, potrivit News.ro.

Autorul articolului prezinta principalele promisiuni electorale ale liderului PSD, printre care crearea unui Fond Suveran de Investitii care va pregati circa 200 de companii detinute inca partial de stat pentru listarea la Bursa. De asemenea, Dragnea i-a explicat jurnalistului, in cursul unei intalniri la Stockholm, ca vrea sa elimine impozitul pe dividende si TVA-ul la vanzarile de locuinte, sa creasca salariul minim pe economie, sa ofere deduceri de taxe pentru familiile cu copii si sa convinga medicii sa ramana in tara. Nu este interesat sa se alature Europei din (Grupul de la - n.r.) Visegrad, cu Ungaria, Polonia, Slovacia si Cehia, in conditiile in care primele trei natiuni sunt controlate de lideri neliberali, nationalisti, islamofobi, predispusi sa critice UE in loc sa o sustina. Dragnea este hotarat ca Romania sa ramana loiala UE si ca, putin cate putin, Romania sa devina o economie moderna, care sa respinga intoleranta si neo-liberalismul antisocial", incheie MacShane articolul. El a fost condamnat la sase luni de inchisoare, dintre care trei cu executare, pentru prezentarea unor deconturi false, potrivit BBC.

Fost membru al guvernului laburist al lui Tony Blair, timp de 18 ani, acesta a recunoscut ca a prezentat 19 note de decont false in perioada 2005 - 2008, in valoare totala de 15.000 de euro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro