Dragnea l-a trecut in rezerva pe Tutuianu si din PSD. Fostul ministru al Apararii are interzis la functii

Dragnea l-a trecut in rezerva pe Tutuianu si din PSD. Fostul ministru al Apararii are interzis la functii

Daca tot a fost fortat de Dragnea sa demisioneze, fostul ministru al Apararii spera sa se intoarca macar in fruntea Comisiei de control a SRI, pe care a condus-o de la inceputul noii legislaturi pana in vara, cand a fost propulsat in Guvernul Tudose. "Cum se face ca de fiecare data cand vrem sa rezolvam probleme ale Armatei, ba nu avem bani de salarii, ba nu sunt de inzestrare, ba nu avem ministru.

acum 65 luni (7 Sep 2017)

Surse din PSD au declarat pentru "Adevarul" ca liderul PSD, Liviu Dragnea, il va trage pe linie moarta pe Adrian Tutuianu. Daca tot a fost fortat de Dragnea sa demisioneze, fostul ministru al Apararii spera sa se intoarca macar in fruntea Comisiei de control a SRI, pe care a condus-o de la inceputul noii legislaturi pana in vara, cand a fost propulsat in Guvernul Tudose.

Intrebat daca Adrian Tutuianu va ocupa din nou fotiliul de sef al Comisiei SRI, Dragnea a fost ferm: "Nu, pentru ca, asa cum era firesc, am inceput procedurile pentru inlocuirea dumnealui din fruntea comisiei SRI. De fapt, nu exista nicio procedura pentru inlocuirea unui presedinte de comisie parlamentara, fie ea si de control a serviciilor secrete. "E clar ca Dragnea nu l-a mai vrut, desi eu nu cred in barfele ca a vazut in el un posibil rival pentru sefia partidului. Insa e o lovitura pentru Tutuianu sa ramana simplu senator, dupa ce a condus Comisia SRI, poate cea mai importanta din Parlament, apoi a fost ministru al Apararii, iarasi un portofoliu cu greutate", a declarat unul dintre vicepresedintii PSD pentru "Adevarul".

Senatorul care nici macar nu stie sa injure corect

Potrivit surselor citate, Dragnea il vrea la conducerea Comisiei SRI pe Claudiu Manda, parlamentar de Dolj, dar mai ales partenerul Liei Olguta Vasilescu, ministra fidela liderului PSD.

In decembrie 2015, Manda a postat pe contul sau de Facebook o stire in care se anunta ca autobuzele din Craiova vor fi dotate cu internet gratuit. A urmat un schimb de comentarii acide pe Facebook, in vazul lumii, insa Claudiu Manda a mers mai departe si i-a trimis un mesaj privat lui Sorin Iovu: "Ce tare te dai de la distanta!". "Vai, domnul deputat, ce taran esti!", a incheiat Iovu discutia, apoi a publicat schimbul de mesaje pe contul sau de Facebook.

Doua vizitele ratate in SUA

Adrian Tutuianu avea programata in aceasta toam... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro