Dragnea: Iohannis a pus sistemul pe mine si imi cere demisia. Asta e placerea lui

Dragnea: Iohannis a pus sistemul pe mine si imi cere demisia. Asta e placerea lui

Ei ajung acolo si vor sa-si apere pielea proprie, nu pielea romanului si atunci apar astfel de situatii de tip circ, cand oameni in toata firea vin si statueaza prostii de tipul statului paralel, se victimizeaza si asa mai departe, cand de fapt scopul lor este doar de a-si proteja propria persoana", a afirmat presedintele.

acum 33 luni (23 Nov 2017)

"Nu e prima data cand (Klaus Iohannis - n.r) imi cere demisia.

Liderul PSD a anuntat ca la parada de 1 Decembrie nu va sta alaturi de seful statului, la Arcul de Triumf, ci va merge undeva in tara. "Nu accept invitatia presedintelui Iohannis pentru ca nu cred in ea", a spus Dragnea.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, faptul ca Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, trebuia sa demisioneze din aceasta functie din momentul in care a inceput sa aiba probleme cu legea. Ei ajung acolo si vor sa-si apere pielea proprie, nu pielea romanului si atunci apar astfel de situatii de tip circ, cand oameni in toata firea vin si statueaza prostii de tipul statului paralel, se victimizeaza si asa mai departe, cand de fapt scopul lor este doar de a-si proteja propria persoana", a afirmat presedintele.

Te-ar putea interesa si: Iohannis ii cere din nou demisia lui Dragnea: Nici nu trebuia sa ajunga in functie. Acest tip de circ cu victimizari nu face bine democratiei ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro