Dragnea intrebat daca mai poate face echipa cu Zgonea: "CATEGORIC, NU!"

Dragnea intrebat daca mai poate face echipa cu Zgonea:

Vreau sa precizez ca, cu toate ca in trecutul nu foarte indepartat, doua - trei luni, au mai fost de cel putin doua ori curente pe care eu le-am oprit, de data asta nu o sa mai am un punct de vedere, o sa las CExN sa duca la capat ceea ce simte pentru acest partid", a afirmat Dragnea, potrivit Agerpres, inainte de inceperea sedintei conducerii PSD.

acum 97 luni (27 Apr 2016)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca in acest moment nu mai poate face echipa cu Valeriu Zgonea - presedinte executiv al partidului.

"Astazi, Comitetul Executiv National, printre alte lucruri, trebuie sa hotarasca daca imi acorda in continuare sprijin politic sau nu pentru aceasta functie (de presedinte - n.r.). In ce priveste decizia referitoare la soarta domnului Zgonea sau cariera politica a sa, colegii mei vor decide ce se va intampla. Vreau sa precizez ca, cu toate ca in trecutul nu foarte indepartat, doua - trei luni, au mai fost de cel putin doua ori curente pe care eu le-am oprit, de data asta nu o sa mai am un punct de vedere, o sa las CExN sa duca la capat ceea ce simte pentru acest partid", a afirmat Dragnea, potrivit Agerpres, inainte de inceperea sedintei conducerii PSD. Citeste si:

+Dezvaluirile procurorului care a anchetat Dosarul Revolutiei de la Sibiu.

+Sorin Oprescu si PREGATIRILE pentru ceea ce POATE FI LOVITURA POLITICA a anului. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro