Dragnea, inainte de votul din Parlament asupra Guvernului Grindeanu: Am invatat ca mai important decat obtinerea victoriei este modul in care vei gestiona victoria

"Acest Guvern nu este un Guvern de vedete, nu este un Guvern de vorbitori la televizor, nu este un Guvern cu legaturi in alte structuri sau institutii, este un Guvern format din oameni tineri si din oameni cu experienta, un Guvern care contine si energie si competenta, un Guvern care isi asuma si intelege scopul unic al acestei guvernari — cresterea Romaniei. De aceea, am creat un minister pentru IMM-uri, comert si antreprenoriat, care sa ofere oamenilor de afaceri mari, mijlocii sau mici si oricarui roman intreprinzator sansa de a sta de vorba cu statul pe un ton civilizat, de a gasi ascultare si sprijin sa-si puna ideile in practica si sa contribuie la cresterea economiei.

acum 35 luni (4 Jan 2017)

"Pentru orice lider politic e foarte important sa obtina victoria in alegeri, dar am invatat insa, in aceste zile, ca mai important decat obtinerea victoriei in sine este modul in care vei gestiona aceasta victorie si din acest motiv astazi votam in Parlament investirea unui nou Guvern si nu suspendarea unui presedinte", a spus Dragnea, in plenul reunit al Parlamentului la sedinta de investire a Guvernului Grindeanu.

"Acest Guvern nu este un Guvern de vedete, nu este un Guvern de vorbitori la televizor, nu este un Guvern cu legaturi in alte structuri sau institutii, este un Guvern format din oameni tineri si din oameni cu experienta, un Guvern care contine si energie si competenta, un Guvern care isi asuma si intelege scopul unic al acestei guvernari — cresterea Romaniei. De aceea, avem un minister nou pentru ape si paduri, care sa administreze corect fondul forestier national, sa opreasca taierile ilegale, sa exploateze rational resursele de apa ale tarii. De aceea, am creat un minister pentru IMM-uri, comert si antreprenoriat, care sa ofere oamenilor de afaceri mari, mijlocii sau mici si oricarui roman intreprinzator sansa de a sta de vorba cu statul pe un ton civilizat, de a gasi ascultare si sprijin sa-si puna ideile in practica si sa contribuie la cresterea economiei. Vrem sa cream conditiile necesare pentru ca romanii plecati in afara sa revina acasa, de aceea aveam acum un minister pentru romanii de pretutindeni care sa tina o legatura stransa si eficienta cu acesti oameni si sa puna Executivul in contact real cu nevoile lor", a mentionat Dragnea.

"Va asigur ca actul de guvernare nu se va face la partid, deciziile si hotararile de Guvern se vor semna in Palatul Victoria, Guvernul este puterea executiva si este datoria prim-ministrului si a echipei sale de a lua decizii pentru conducerea acestei tari. PSD si ALDE au raspunderea, legitimitatea si datoria fata de romani de a se asigura ca acest Guvern transpune in realitate toate ma... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro